A tévhittel ellentétben attól, hogy egy étel sem zsírban, sem cukorban nem bővelkedik, még bizony lehet finom. Sőt, tapasztalatból állíthatjuk, az életmódváltást követően nagyon rövid idő kell ahhoz, hogy még az ízeket is másként érezd. Valahogy, mintha sokkal intenzívebben bizsergetné ízlelőbimbóinkat a fűszerek.
Kattints a képekre a receptekért!
Gazdag burgonyaleves brokkolival »
***
Ázsiai csirkehúsleves tésztával »
***
***
***
Dobva-rázva sült sertés zöldségekkel »
***
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK