2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kérj és megadatik! - Koboldok és tündérek varázslata

Soós Edit

A világ telis tele van csodás teremtményekkel, pusztán nem csak nézni, hanem látni is kellene. Butaság azt gondolni, hogy egyedül vagyunk ebben a csodás és hatalmas Univerzumban. Néha a problémákra egyszerűbb megoldások vannak, mint ahogy azt gondolnánk, a lehető legegyszerűbb: kérj és megadatik!

 

Sok ősi néphez hasonlóan a kelták is hittek a tündérek, koboldok, manók létezésében és abban, hogy szerencsét hoznak. Házukban kis szentélyeket készítettek nekik, tisztelték őket, hittek a létezésükben és abban, hogy segítséget és támaszt nyújtanak a bajban. Így az évek során kialakult egy ősi hagyomány, egyfajta rituálé, amit sok helyen még a mai napig tartanak. Akár mi is kipróbálhatjuk egyszer, hátha eljönnek hozzánk is és egy kis varázslatot csempésznek otthonunkba.

Amire szükség lesz

Első lépésként egy kis szobrot vagy kristályt keresünk, amibe házi koboldunk vagy tündérünk beköltözhet. Fontos, hogy nekünk is tetsszen. A választott tárgyat tisztisük meg, megszabadulva a negatív energiáktól. Keressünk neki helyet az otthonunkban, nyugodtan hagyatkozunk az érzéseinkre, vagy ha mindenképpen szakszerűen szeretnénk meglelni a legmegfelelőbb helyet, akkor abban a feng-shui, az inga vagy akár egy pálca is segítségünkre lehet.

Ha megleltük a „kobold- vagy tündeérház” helyét, következő lépésként tegyünk mellé egy cserepes virágot. Szépen sorjában helyezzük el a cserép köré azokat a dolgokat, amelyekkel kapcsolatban azt szeretnénk, ha segítenének benne a tündérek, manók, koboldok Ezek bármiféle tárgyak lehetnek, amelyek az adott problémánkat szimbolizálják - akár pénzérme az anyagi fellendülésért, hivatalos papír, szerettünk vagy a szeretett férfi egyik személyes tárgya, néhány rózsaszirom, stb. Ez nem túl nehéz és még hangulatossá is varázsolhatja otthonunkat – szó szerint.

A varázslat menete

Fogalmazzuk meg világosan kérésünket, illetve kívánságainkat, és mormoljuk el az alábbi ősi kelta imát:

„Ebben a házban Lélek éljen, s hassa át a Szellem, mely idelent a szilárd akaratot keresi, hogy tiszta erkölcs legyen házunk minden helyiségében, s hogy fentről a Szellem áldása és Isten kegyelme egyesülhessen mindenkiben, kik benne élnek.„

A varázslatot akár minden nap elvégezhetjük, egészen addig, amíg kérésünk nem teljesül, vagy nem kapunk választ a bennünket foglalkoztató kérdésekre. Ne féljünk segítséget kérni, hiszen a megoldás sokkal közelebb van, mint gondolnánk, csak nyissuk ki a szemünket és legyünk résen!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Imádtad gyerekkorodban az ilyen típusú játékokat, amikor több lehetőség közül kellett kiválasztanod, hogy melyik nem illik oda? Nem csak a gyerekeké ez a játék, sőt, egyre inkább előtérbe kerül újra a felnőttek világában, akik szeretnék megdolgoztatni az agyukat. Ne hagyd ki ennek és egy remek játéknak a lehetőségét! Találd meg a következő két képen az oda nem illő elemet! 

Tovább »
Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

A vizuális tesztek igencsak pontos eredményeket adnak, melyeket világhírű pszichológusok állítottak össze, és amelyek segítségével kiváló jellemrajz vázolható fel. Viselkedésed, szokásaid és a tudatalatti választásaid ugyanis többet elárulnak rólad, mint hinnéd. Most megtudhatod, milyen típusú nő is vagy valójában. Készen állsz?

Tovább »
Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Az, hogy felbolydul a lelki nyugalmad, nem mindig rossz. Jelentheti, hogy kilépsz egy biztonságos, megszokott környezetből és valami újnak adod át a helyet, vagy valami jó, meglepő, megmagyarázhatatlan történik veled. A Cirkusz Jóskártya által most megtudhatod, milyen esemény zavarja meg a lelki nyugalmadat!

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép