MÁGIA

Kérj és megadatik! - Koboldok és tündérek varázslata

Szerző:
Szabó Anna
A világ telis tele van csodás teremtményekkel, pusztán nem csak nézni, hanem látni is kellene. Butaság azt gondolni, hogy egyedül vagyunk ebben a csodás és hatalmas Univerzumban. Néha a problémákra egyszerűbb megoldások vannak, mint ahogy azt gondolnánk, a lehető legegyszerűbb: kérj és megadatik!

 

Sok ősi néphez hasonlóan a kelták is hittek a tündérek, koboldok, manók létezésében és abban, hogy szerencsét hoznak. Házukban kis szentélyeket készítettek nekik, tisztelték őket, hittek a létezésükben és abban, hogy segítséget és támaszt nyújtanak a bajban. Így az évek során kialakult egy ősi hagyomány, egyfajta rituálé, amit sok helyen még a mai napig tartanak. Akár mi is kipróbálhatjuk egyszer, hátha eljönnek hozzánk is és egy kis varázslatot csempésznek otthonunkba.

Amire szükség lesz

Első lépésként egy kis szobrot vagy kristályt keresünk, amibe házi koboldunk vagy tündérünk beköltözhet. Fontos, hogy nekünk is tetsszen. A választott tárgyat tisztisük meg, megszabadulva a negatív energiáktól. Keressünk neki helyet az otthonunkban, nyugodtan hagyatkozunk az érzéseinkre, vagy ha mindenképpen szakszerűen szeretnénk meglelni a legmegfelelőbb helyet, akkor abban a feng-shui, az inga vagy akár egy pálca is segítségünkre lehet.

Ha megleltük a „kobold- vagy tündeérház” helyét, következő lépésként tegyünk mellé egy cserepes virágot. Szépen sorjában helyezzük el a cserép köré azokat a dolgokat, amelyekkel kapcsolatban azt szeretnénk, ha segítenének benne a tündérek, manók, koboldok Ezek bármiféle tárgyak lehetnek, amelyek az adott problémánkat szimbolizálják - akár pénzérme az anyagi fellendülésért, hivatalos papír, szerettünk vagy a szeretett férfi egyik személyes tárgya, néhány rózsaszirom, stb. Ez nem túl nehéz és még hangulatossá is varázsolhatja otthonunkat – szó szerint.

A varázslat menete

Fogalmazzuk meg világosan kérésünket, illetve kívánságainkat, és mormoljuk el az alábbi ősi kelta imát:

„Ebben a házban Lélek éljen, s hassa át a Szellem, mely idelent a szilárd akaratot keresi, hogy tiszta erkölcs legyen házunk minden helyiségében, s hogy fentről a Szellem áldása és Isten kegyelme egyesülhessen mindenkiben, kik benne élnek.„

A varázslatot akár minden nap elvégezhetjük, egészen addig, amíg kérésünk nem teljesül, vagy nem kapunk választ a bennünket foglalkoztató kérdésekre. Ne féljünk segítséget kérni, hiszen a megoldás sokkal közelebb van, mint gondolnánk, csak nyissuk ki a szemünket és legyünk résen!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL