2017. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kérj és megadatik! - Koboldok és tündérek varázslata

Soós Edit

A világ telis tele van csodás teremtményekkel, pusztán nem csak nézni, hanem látni is kellene. Butaság azt gondolni, hogy egyedül vagyunk ebben a csodás és hatalmas Univerzumban. Néha a problémákra egyszerűbb megoldások vannak, mint ahogy azt gondolnánk, a lehető legegyszerűbb: kérj és megadatik!

 

Sok ősi néphez hasonlóan a kelták is hittek a tündérek, koboldok, manók létezésében és abban, hogy szerencsét hoznak. Házukban kis szentélyeket készítettek nekik, tisztelték őket, hittek a létezésükben és abban, hogy segítséget és támaszt nyújtanak a bajban. Így az évek során kialakult egy ősi hagyomány, egyfajta rituálé, amit sok helyen még a mai napig tartanak. Akár mi is kipróbálhatjuk egyszer, hátha eljönnek hozzánk is és egy kis varázslatot csempésznek otthonunkba.

Amire szükség lesz

Első lépésként egy kis szobrot vagy kristályt keresünk, amibe házi koboldunk vagy tündérünk beköltözhet. Fontos, hogy nekünk is tetsszen. A választott tárgyat tisztisük meg, megszabadulva a negatív energiáktól. Keressünk neki helyet az otthonunkban, nyugodtan hagyatkozunk az érzéseinkre, vagy ha mindenképpen szakszerűen szeretnénk meglelni a legmegfelelőbb helyet, akkor abban a feng-shui, az inga vagy akár egy pálca is segítségünkre lehet.

Ha megleltük a „kobold- vagy tündeérház” helyét, következő lépésként tegyünk mellé egy cserepes virágot. Szépen sorjában helyezzük el a cserép köré azokat a dolgokat, amelyekkel kapcsolatban azt szeretnénk, ha segítenének benne a tündérek, manók, koboldok Ezek bármiféle tárgyak lehetnek, amelyek az adott problémánkat szimbolizálják - akár pénzérme az anyagi fellendülésért, hivatalos papír, szerettünk vagy a szeretett férfi egyik személyes tárgya, néhány rózsaszirom, stb. Ez nem túl nehéz és még hangulatossá is varázsolhatja otthonunkat – szó szerint.

A varázslat menete

Fogalmazzuk meg világosan kérésünket, illetve kívánságainkat, és mormoljuk el az alábbi ősi kelta imát:

„Ebben a házban Lélek éljen, s hassa át a Szellem, mely idelent a szilárd akaratot keresi, hogy tiszta erkölcs legyen házunk minden helyiségében, s hogy fentről a Szellem áldása és Isten kegyelme egyesülhessen mindenkiben, kik benne élnek.„

A varázslatot akár minden nap elvégezhetjük, egészen addig, amíg kérésünk nem teljesül, vagy nem kapunk választ a bennünket foglalkoztató kérdésekre. Ne féljünk segítséget kérni, hiszen a megoldás sokkal közelebb van, mint gondolnánk, csak nyissuk ki a szemünket és legyünk résen!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Merre tart a személyiséged? - Elárulja a vezetési stílusod

Merre tart a személyiséged? - Elárulja a vezetési stílusod

A barátokkal és a családdal való utazás bizony nagyon élvezetes lehet, miközben elsuhan melletted a gyönyörű táj. Nagyszerű arra is, hogy kikapcsoljon az agyad a mókuskerékből. Ha a légszennyezettséget most nem veszed figyelembe, az autó bizony az emberiség számára nagy ajándék. Ám gondolnád, hogy a vezetési stílusod akár még a személyiségedről is árulkodik?

Tovább »
5 szinkronkapcsolat, melyet biztos, hogy megtapasztalsz az életedben

5 szinkronkapcsolat, melyet biztos, hogy megtapasztalsz az életedben

Hiszed, hogy minden valamiért történik? Bizony, minden egyes ember, akivel találkozol, maga a találkozás nagyobb célt szolgál. Gondold végig az összes emberrel kapcsolatos találkozást, akikkel összehozott a sors valaha az életedben, és tudd, hogy egyik sem volt véletlen!

Tovább »
Húzz egy kártyalapot, és fedezd fel, mi vár rád a jövő héten!

Húzz egy kártyalapot, és fedezd fel, mi vár rád a jövő héten!

Üdvözlünk a Kártyák Asztalánál! Foglalj helyet és lazulj el, ez most a te időd. 3 kártyát látsz az asztalon, melyek egytől egyik arra várnak, hogy megérintsd őket. Te azonban arra koncentrálj, amelyik a leginkább vonz! Az általad választott kártya megtestesít majd olyan energiákat, amelyek az elkövetkezendő napokban fognak körül venni.

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép