2017. november 24. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 24. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kérj és megadatik! - Koboldok és tündérek varázslata

Soós Edit

A világ telis tele van csodás teremtményekkel, pusztán nem csak nézni, hanem látni is kellene. Butaság azt gondolni, hogy egyedül vagyunk ebben a csodás és hatalmas Univerzumban. Néha a problémákra egyszerűbb megoldások vannak, mint ahogy azt gondolnánk, a lehető legegyszerűbb: kérj és megadatik!

 

Sok ősi néphez hasonlóan a kelták is hittek a tündérek, koboldok, manók létezésében és abban, hogy szerencsét hoznak. Házukban kis szentélyeket készítettek nekik, tisztelték őket, hittek a létezésükben és abban, hogy segítséget és támaszt nyújtanak a bajban. Így az évek során kialakult egy ősi hagyomány, egyfajta rituálé, amit sok helyen még a mai napig tartanak. Akár mi is kipróbálhatjuk egyszer, hátha eljönnek hozzánk is és egy kis varázslatot csempésznek otthonunkba.

Amire szükség lesz

Első lépésként egy kis szobrot vagy kristályt keresünk, amibe házi koboldunk vagy tündérünk beköltözhet. Fontos, hogy nekünk is tetsszen. A választott tárgyat tisztisük meg, megszabadulva a negatív energiáktól. Keressünk neki helyet az otthonunkban, nyugodtan hagyatkozunk az érzéseinkre, vagy ha mindenképpen szakszerűen szeretnénk meglelni a legmegfelelőbb helyet, akkor abban a feng-shui, az inga vagy akár egy pálca is segítségünkre lehet.

Ha megleltük a „kobold- vagy tündeérház” helyét, következő lépésként tegyünk mellé egy cserepes virágot. Szépen sorjában helyezzük el a cserép köré azokat a dolgokat, amelyekkel kapcsolatban azt szeretnénk, ha segítenének benne a tündérek, manók, koboldok Ezek bármiféle tárgyak lehetnek, amelyek az adott problémánkat szimbolizálják - akár pénzérme az anyagi fellendülésért, hivatalos papír, szerettünk vagy a szeretett férfi egyik személyes tárgya, néhány rózsaszirom, stb. Ez nem túl nehéz és még hangulatossá is varázsolhatja otthonunkat – szó szerint.

A varázslat menete

Fogalmazzuk meg világosan kérésünket, illetve kívánságainkat, és mormoljuk el az alábbi ősi kelta imát:

„Ebben a házban Lélek éljen, s hassa át a Szellem, mely idelent a szilárd akaratot keresi, hogy tiszta erkölcs legyen házunk minden helyiségében, s hogy fentről a Szellem áldása és Isten kegyelme egyesülhessen mindenkiben, kik benne élnek.„

A varázslatot akár minden nap elvégezhetjük, egészen addig, amíg kérésünk nem teljesül, vagy nem kapunk választ a bennünket foglalkoztató kérdésekre. Ne féljünk segítséget kérni, hiszen a megoldás sokkal közelebb van, mint gondolnánk, csak nyissuk ki a szemünket és legyünk résen!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Két rejtvénnyel készültünk mára azért, hogy te szórakozhass és fejleszthesd az agyadat, hogy még jó sokáig éles legyen az elméd! Nem kell zseninek lenned hozzájuk, elég a jó megfigyelőképesség és egy kis matektudás is! Szerezd meg magadnak a napi sikerélményedet azzal, hogy megfejted ezt a két nem is olyan nehéz feladványt!

Tovább »
Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Mindenkinek más jut eszébe a „család” szóról. Van, akinek a meleg otthon, másnak a gyerekzsivaj, és még sorolhatnánk. Ezek többnyire a bevett családi minták miatt vannak, amit otthon láttunk, a szüleinktől. Neked milyen a családod, és milyen viszony fűz hozzá? Teszteld magad, és kiderül.

Tovább »
Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Szükséged lenne egy kis segítségre? Úgy érzed, vannak dolgok, amikben már csak az őrangyalod segíthet? Útmutatást szeretnél kérni tőle? Mutatunk egy könnyű varázslatot, amelynek segítségével kapcsolatba léphetsz személyes őrződdel, aki születésed óta vigyáz rád és ott volt veled egész idő alatt, és támogatott téged, amiben csak tudott. Kérd bátran a segítségét, mert elhiheted, ő mindig készen áll arra, hogy valami jót tegyen veled!

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép