2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kérj és megadatik! - Koboldok és tündérek varázslata

Soós Edit

A világ telis tele van csodás teremtményekkel, pusztán nem csak nézni, hanem látni is kellene. Butaság azt gondolni, hogy egyedül vagyunk ebben a csodás és hatalmas Univerzumban. Néha a problémákra egyszerűbb megoldások vannak, mint ahogy azt gondolnánk, a lehető legegyszerűbb: kérj és megadatik!

 

Sok ősi néphez hasonlóan a kelták is hittek a tündérek, koboldok, manók létezésében és abban, hogy szerencsét hoznak. Házukban kis szentélyeket készítettek nekik, tisztelték őket, hittek a létezésükben és abban, hogy segítséget és támaszt nyújtanak a bajban. Így az évek során kialakult egy ősi hagyomány, egyfajta rituálé, amit sok helyen még a mai napig tartanak. Akár mi is kipróbálhatjuk egyszer, hátha eljönnek hozzánk is és egy kis varázslatot csempésznek otthonunkba.

Amire szükség lesz

Első lépésként egy kis szobrot vagy kristályt keresünk, amibe házi koboldunk vagy tündérünk beköltözhet. Fontos, hogy nekünk is tetsszen. A választott tárgyat tisztisük meg, megszabadulva a negatív energiáktól. Keressünk neki helyet az otthonunkban, nyugodtan hagyatkozunk az érzéseinkre, vagy ha mindenképpen szakszerűen szeretnénk meglelni a legmegfelelőbb helyet, akkor abban a feng-shui, az inga vagy akár egy pálca is segítségünkre lehet.

Ha megleltük a „kobold- vagy tündeérház” helyét, következő lépésként tegyünk mellé egy cserepes virágot. Szépen sorjában helyezzük el a cserép köré azokat a dolgokat, amelyekkel kapcsolatban azt szeretnénk, ha segítenének benne a tündérek, manók, koboldok Ezek bármiféle tárgyak lehetnek, amelyek az adott problémánkat szimbolizálják - akár pénzérme az anyagi fellendülésért, hivatalos papír, szerettünk vagy a szeretett férfi egyik személyes tárgya, néhány rózsaszirom, stb. Ez nem túl nehéz és még hangulatossá is varázsolhatja otthonunkat – szó szerint.

A varázslat menete

Fogalmazzuk meg világosan kérésünket, illetve kívánságainkat, és mormoljuk el az alábbi ősi kelta imát:

„Ebben a házban Lélek éljen, s hassa át a Szellem, mely idelent a szilárd akaratot keresi, hogy tiszta erkölcs legyen házunk minden helyiségében, s hogy fentről a Szellem áldása és Isten kegyelme egyesülhessen mindenkiben, kik benne élnek.„

A varázslatot akár minden nap elvégezhetjük, egészen addig, amíg kérésünk nem teljesül, vagy nem kapunk választ a bennünket foglalkoztató kérdésekre. Ne féljünk segítséget kérni, hiszen a megoldás sokkal közelebb van, mint gondolnánk, csak nyissuk ki a szemünket és legyünk résen!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

Kitartóan folynak a kutatások a világban, hogy jobban megismerhessük a történelmünket és hogy végre lehulljon a lepel a rejtélyekről. De az is igaz, hogy ez nem mindig így történik, mert akad itt 10 olyan rejtély, ami esetén az újonnan felfedezett nyomok nem feltétlenül a megoldáshoz vezettek, hanem még misztikusabbá tették a rejtélyt!

 

Tovább »
A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A számmisztikában minden egyes számnak kiemelt jelentősége van, segítségével pedig jobban megértheted saját magad és a viselkedésedet. Ám a számmisztika nem csak ebben segít, hanem a szerelmi életedről is árulkodik. Ehhez nincs is másra szükség, mint a születésnapodra.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Uralkodónő felbukkanása a földi világgal, valósággal való éppen aktuális kapcsolatunkra utal. Bölcsessége azt sugallja, hogy mindennek lejön a maga ideje, mint ahogy a természetnek is megvan a maga megbízható, örök körforgása.

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép