DIVAT

3 őszi trend a nyári koncertek első soraiból

Szerző:
Szabó Anna
Sokakban még dolgozik a nyári, napfényes lendület, de az egy hétvégére eső fesztiválok száma lassan csökken, megérkezik az ősz. A színek változnak, a teraszok még nyitva, de az ujjatlan pólóból hosszú ujjú lesz, a szandálból zárt cipő. Ha új évszak, akkor új trendek, gondolhatnánk, de vajon idén is így lesz ez? Van, amitől nem kell búcsúznunk: a sportcipő, a hátizsák és a hippi-sikk ősszel is velünk marad.

 

Az idei évben sem törölték az őszi évszakot, ebben biztosak lehetünk. De pánikra semmi ok! Lesz mit felvenni, és nem kell semmiről sem lemondanunk, ami divatos. A gondtalan nyári hónapok után lehet, hogy többen nehezen válnak meg a könnyű, lenge daraboktól, de a váltás idén még egyszerűbb lehet. A fesztiválhangulat tovább ível évszakról-évszakra, és egyre több rajongót szerez.

Arena Stílustippek: 3 őszi trend a fesztiváldivatból

1. Sportos, kényelmes, menő – őszre is jöhet a sportcipő!

Az ideális fesztiválszett legyen kényelmes! – olvashattuk a divatmagazinok oldalain. Ez így is van! A kényelem, a sportos összeállítások az őszi hónapokat is kiszínezik majd. A sportcipő – ha lehet, minél színesebb – farmerrel, könnyű blúzokkal, blézerrel párosítva tökéletes összeállítás akár munkába is. A feliratos, mesefigurás pólóktól, nyomatoktól sem kell búcsúzni, hosszú ujjú változataik már az ajtóban vannak. A vidám, színes motívumok pedig még több helyet követelnek majd ruháinkon: lehet akár szoknya, ruha vagy cipő is, egyáltalán nem gyerekes viselni őket, sőt, ősszel is kötelező!

2. A hippi-sikk nemcsak nyárra való

Hippik, fesztivál, szerelem. Ezen a nyáron is hódított a hippi-sikk a fesztiválokon, csakúgy, mint a 60-as évekre jellemző A-vonalú ruhák és szoknyák a lányok körében. Ezek a darabok nőiességükkel és tiszta vonalvezetésükkel lettek méltán népszerűek. Ne pakoljuk messzire őket: mintás vagy egyszínű harisnyával, kardigánnal kombinálva abszolút divatos a hűvösebb napokon is. A bohém stílus rajongói szerezzenek be pár különleges anyagból készült hosszúszoknyát, pulóverrel és lapos talpú, maszkulin cipővel kiegészítve nagyon elegáns viselet.

3. Idén a hátizsák a kiegészítők sztárja

Az idei év kiegészítő nyertese a hátizsák! Fiúk és lányok is rajonganak érte, megannyi forma, anyag, és stílus. Mindenki talál legalább egyet, amely hosszú ideig a társa lehet a mindennapokban, fesztiválokon. A háton viselhető táska jelentősége továbbra sem csökken! Szeptemberben is menő lesz belepakolni! Iskolába, irodába, sporthoz, vagy szórakozáshoz, kényelmes és praktikus viselet.

Az őszi szettekhez tartozó trendi darabok már megérkeztek az Arena Plaza üzleteibe!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL