Bika

Anyagiasság, kötöttség

A Bika az a tipikus földjegy, amelynek szülöttei a legfinomabb dolgokat imádják az életben. Gyakran jellemző rájuk a lassú reakció, azonban kiválók a pénzkeresésben, imádják a munkájukat. Szeretnek a szabadban lenni, kertészkedni, és enni. Ha kiszemeltedre jellemző az ártatlan tekintet, telt ajkak, alacsony homlok, a kissé vastagabb nyak és vonzó arc, valószínűleg egy vérbeli Bikával van dolgod.

Mivel rájuk jellemző leginkább a nagylelkűség, ezért a szívükhöz vezető út az, hogyha viszonzod kedvességüket. Le lesznek nyűgözve, tehát garantált a siker. Ha imponálni szeretnél Bika kiszemeltednek, hívd el adományozó programokra, vagy szervezz egy találkát a közeli állatmenhelynél. Értékelni fogja segítőkészségedet. Ha meglepnéd valamivel, a legjobb, ha belegondolsz, milyen dolgok vannak körülötte, mi az, amit rendszeresen használ. A figyelmességedet és az erőfeszítésedet mindenképp értékelni fogja. Egyébként egy finom bor vagy igényes vacsora biztosan leveszi a lábáról!

Azonban ne kérkedj semmivel, mert az önfényezés az, ami egy Bikát a legjobban idegesíti. Szerénység és odafigyelés, amellyel garantáltan magadhoz láncolhatod Őt. Jelszava: „Valami finomra vágyom!”

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL