ANGYALISKOLA

Az angyalok segítenek, bízd magad rájuk!

Szerző:
Szabó Anna
Az angyali segítség néha csak egy belső sugallat. Egy apró gondolat, mely váratlanul jelenik meg és nem is sejtjük, hogy honnan érkezett. Az angyalok támogatnak minket a nehéz helyzetekben kérés nélkül is, de ha segítségre van szükségünk, nem árt tudni, hogy egy-egy speciális probléma melyik angyal fennhatósága alá tartozik.

 

Mihály arkangyal


Kérjük segítségét, ha testi vagy lelki szinten védelemre van szükségünk. Például: késő este az utcán sétálunk, vagy egyedül vagyunk egy házban és félünk a betörőktől, olyan emberekkel társalgunk, akik hajlamosak megbántani minket, félünk az ismeretlentől, vagy hosszú útra indulunk, és azt szeretnénk, hogy biztonságos utunk legyen.

Rafael arkangyal


Kérjük segítségét, ha valamilyen betegségben szenvedünk, ha fáj valamink (fizikai, lelki szinten). Ezen kívül abban is tud segíteni, ha nem találjuk a megfelelő orvost, vagy gyógyászattal foglalkozó szakembert. Illetve segítheti munkánkat, ha magunk is gyógyítással foglalkozunk.

Hamuel arkangyal


Kérjük segítségét, ha úgy érezzük, nehezen tudunk szeretni. Segíti a feltétel nélküli szeretet érzését, ha nehezen tudjuk szeretni önmagunkat, vagy tele vagyunk előítéletekkel másokkal szemben.

Gábriel arkangyal


Kérjük segítségét, ha nem találjuk a megfelelő szakmát magunknak, ha úgy érezzük letértünk az utunkról, ha keressük életünk értelmét, ha munkahely változtatáson gondolkodunk, de nem tudjuk, hogy mi lenne a helyes döntés. Továbbá segíthet megtisztítani a negatív gondolatainkat is.

Jofiel arkangyal


Kérjük segítségét, ha nagyobb bölcsességgel szeretnénk megérteni életünk eseményeit, ha nehezen tudjuk magunkat és másokat megérteni, ha hiányzik az életünkből az öröm, a nevetés. Ezeken kívül, akkor is kérhetjük a segítségét, ha pénzügyi gondjaink vannak. Kérjük, hogy segítsen tisztán látatni velünk az anyagi helyzetünket, mutassa meg, hogy hogyan tudunk kikerülni a nehéz helyzetből.

Uriel arkangyal


Kérjük segítségét, ha nem találjuk a belső békénket, ha meg szeretnénk szabadulni a belső félelmeinktől, ha életünkben túl sok a stressz, ha gondjaink vannak az elfogadással, és az adakozással.

Zadkiel arkangyal


Kérjük segítségét, ha nem tudunk megbocsátani magunknak vagy másoknak, ha haragot, gyűlöletet érzünk mások iránt, ha szeretnénk átalakítani a negatív karmánkat, ha nem tudunk toleránsan viselkedni másokkal. Ezeken kívül jogi ügyekben is kérhetjük a segítségét, mivel segít meglátni a dolgok mögött lévő igazságot.

Az angyalok segíthetnek gyógyulásban, anyagi helyzetünk javításán, emberi kapcsolataink jobbá tételében, sőt még parkolóhely találásban is. Forduljunk az angyalokhoz segítségért, amikor a zsúfolt parkolóban fürkésszük a szabad helyeket. Elég annyi, hogy szépen megkérjük őket, hogy találjanak nekünk szabad helyett.
Azonban ne várjuk tőlük, hogy minden problémát megoldanak helyettünk. Sokszor csak egy ihlet formájában jön a segítség. Hirtelen támad egy jó ötletünk a semmiből, vagy egy idegen szájából hallunk egy mondatot, mely válasz a gondolatban feltett kérdésünkre. Ahhoz, hogy megértsük ezeket az angyali üzeneteket, hogy észrevegyük, hogy az angyalok mikor és hol segítenek, nem elég nyitottnak lenni, hanem az is szükséges, hogy szeretettel és türelemmel forduljunk az angyalokhoz és embertársainkhoz egyaránt.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL