SZÓRAKOZÁS

Czanik Balázs sosem pihen

Szerző:
Szabó Anna
Még vége sincs az augusztusi országjáró túrnéjának, ahol megmozgat országszerte 8 város strandolóit, de már egy újabb projektet talált ki, és sikeres csapatával már dolgoznak is a megvalósításon.

 

Balázs célja, hogy a szeptember 5.-e és 7.-e között a Népligetben megrendezésre kerülő Szeptember Feszten nagy tömeget mozgasson meg és ingyen tornát szervez, ami 7.-én 10 és 11 óra között kerül megrendezésre a nagy szinpadon. A Fitness guru szeretné, hogy minnél több ember kipróbálná az általa kifejlesztett küzdősport elemekből és aerobik mozdulatokból összerakott Capoeira Aerobikot.


A fesztivál keretein belül az ingyen tornán kívül sok meglepetéssel várunk Titeket a több, mint 100 négyzetméteres B-Life egészségszígeten, ahhol megkóstolhatjátok többek között a Balázs által kifejlesztett, és a turnén is sikeres jódozott forrásvizet. A látogatók kipróbálhatják a Streetfitness mobileszközt is, ami mögé szintén a Fitnessguru adta a nevét, és emeli a termék szinvonalát szaktudásával.


Várunk Titeket a Szeptember Feszten nagy meglepetésekkel és ajándékokkal. Keressétek a B-Life egészség szigetet. További részleteket a www.b-life.hu és a www.facebook.com/balazsfitness oldalakon olvashattok.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL