2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Alakítsd az otthonodat a Feng Shui segítségével - Így találod meg az igaz szerelmet

Földi Rita

Nem elég a vágy egy boldog, harmonikus párkapcsolat megélésére, tenni is kell érte. Szerencsére az ősi kínai térrendezési technika, a Feng Shui nagy segítséget nyújt ebben. Nézzük, mit tehetünk az igaz szerelem megtalálása érdekében.

 

Szerelem sarok Feng shuival

Szerelem sarok Feng shuival

Első lépés: megtalálni a szerelem, házasság nevű életterületet

Először is meg kell találnod a lakásodban a szerelem, házasság nevű életterületet. Ez az otthonod délnyugati részén helyezkedik el. Sokan úgy fogalmaznak, hogy ez a szerelem sarok. Ez azonban nem teljesen fedi a valóságot, mivel minden lakásban másképp lehet felosztani az életterületeket. Ennek nagysága és formája függ attól, hogy mennyi ideje élünk az adott otthonban, és attól is, hogy mennyire szabályos vagy éppen szabálytalan a lakásunk alaprajza. Vannak olyan lakások ahol egy szobányi területet is elfoglal a szerelem, házasság életterület, míg máshol részlegesen vagy teljesen hiányozhat. Ez utóbbi igen nagy problémákat okoz a szerelemi kapcsolatok kialakításában. Szintén párkapcsolati problémákat jelent, ha a szerelem, házasság életterület vécére vagy a fürdőszobára esik. Ilyen esetben felejtsük el azokat a tanácsokat, melyek különböző szíves vagy delfines figurák kihelyezését hangsúlyozzák, mert ezekkel csak tovább mélyítenénk a problémákat. Ahhoz, hogy pontosan meghatározzuk, hogy hol helyezkedik el a szerelem, házasság életterület érdemes szakember segítségét igénybe venni.

A szerelem, házasság terület nemcsak a párkapcsolatunkért felelős, hanem az önelfogadásért és az önbecsülésért is. Ahhoz, hogy partnerünket el tudjuk fogadni, ahhoz először önmagunkkal kell megbékélnünk. Szükséges az önvizsgálat, annak megállapítása, hogy hol vannak elakadásaink. Ha problémánk van önmagunk szeretetével, akkor csak olyan partnereket fogunk magunkhoz vonzani, akitől nem kapjuk meg a kellő figyelmet, törődést, szeretetet. Ha önmagadat nem szereted, akkor hogyan várhatod el, hogy mások szeressenek? Ha szembenézel az önelfogadással kapcsolatos problémákkal (önbizalomhiány, nőiesség megélése stb.), és képes vagy ezeken változtatni, akkor lehet, hogy meg fog változni a képed az Igaziról, de végre olyan partnert találhatsz, aki mellett garantált a harmonikus, boldog párkapcsolat. Sok sikert kívánok hozzá!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép