2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Alakítsd az otthonodat a Feng Shui segítségével - Így találod meg az igaz szerelmet

Földi Rita

Nem elég a vágy egy boldog, harmonikus párkapcsolat megélésére, tenni is kell érte. Szerencsére az ősi kínai térrendezési technika, a Feng Shui nagy segítséget nyújt ebben. Nézzük, mit tehetünk az igaz szerelem megtalálása érdekében.

 

Szerelem sarok Feng shuival

Szerelem sarok Feng shuival

Első lépés: megtalálni a szerelem, házasság nevű életterületet

Először is meg kell találnod a lakásodban a szerelem, házasság nevű életterületet. Ez az otthonod délnyugati részén helyezkedik el. Sokan úgy fogalmaznak, hogy ez a szerelem sarok. Ez azonban nem teljesen fedi a valóságot, mivel minden lakásban másképp lehet felosztani az életterületeket. Ennek nagysága és formája függ attól, hogy mennyi ideje élünk az adott otthonban, és attól is, hogy mennyire szabályos vagy éppen szabálytalan a lakásunk alaprajza. Vannak olyan lakások ahol egy szobányi területet is elfoglal a szerelem, házasság életterület, míg máshol részlegesen vagy teljesen hiányozhat. Ez utóbbi igen nagy problémákat okoz a szerelemi kapcsolatok kialakításában. Szintén párkapcsolati problémákat jelent, ha a szerelem, házasság életterület vécére vagy a fürdőszobára esik. Ilyen esetben felejtsük el azokat a tanácsokat, melyek különböző szíves vagy delfines figurák kihelyezését hangsúlyozzák, mert ezekkel csak tovább mélyítenénk a problémákat. Ahhoz, hogy pontosan meghatározzuk, hogy hol helyezkedik el a szerelem, házasság életterület érdemes szakember segítségét igénybe venni.

A szerelem, házasság terület nemcsak a párkapcsolatunkért felelős, hanem az önelfogadásért és az önbecsülésért is. Ahhoz, hogy partnerünket el tudjuk fogadni, ahhoz először önmagunkkal kell megbékélnünk. Szükséges az önvizsgálat, annak megállapítása, hogy hol vannak elakadásaink. Ha problémánk van önmagunk szeretetével, akkor csak olyan partnereket fogunk magunkhoz vonzani, akitől nem kapjuk meg a kellő figyelmet, törődést, szeretetet. Ha önmagadat nem szereted, akkor hogyan várhatod el, hogy mások szeressenek? Ha szembenézel az önelfogadással kapcsolatos problémákkal (önbizalomhiány, nőiesség megélése stb.), és képes vagy ezeken változtatni, akkor lehet, hogy meg fog változni a képed az Igaziról, de végre olyan partnert találhatsz, aki mellett garantált a harmonikus, boldog párkapcsolat. Sok sikert kívánok hozzá!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép