2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Alakítsd az otthonodat a Feng Shui segítségével - Így találod meg az igaz szerelmet

Földi Rita

Nem elég a vágy egy boldog, harmonikus párkapcsolat megélésére, tenni is kell érte. Szerencsére az ősi kínai térrendezési technika, a Feng Shui nagy segítséget nyújt ebben. Nézzük, mit tehetünk az igaz szerelem megtalálása érdekében.

 

Szerelem sarok Feng shuival

Szerelem sarok Feng shuival

Első lépés: megtalálni a szerelem, házasság nevű életterületet

Először is meg kell találnod a lakásodban a szerelem, házasság nevű életterületet. Ez az otthonod délnyugati részén helyezkedik el. Sokan úgy fogalmaznak, hogy ez a szerelem sarok. Ez azonban nem teljesen fedi a valóságot, mivel minden lakásban másképp lehet felosztani az életterületeket. Ennek nagysága és formája függ attól, hogy mennyi ideje élünk az adott otthonban, és attól is, hogy mennyire szabályos vagy éppen szabálytalan a lakásunk alaprajza. Vannak olyan lakások ahol egy szobányi területet is elfoglal a szerelem, házasság életterület, míg máshol részlegesen vagy teljesen hiányozhat. Ez utóbbi igen nagy problémákat okoz a szerelemi kapcsolatok kialakításában. Szintén párkapcsolati problémákat jelent, ha a szerelem, házasság életterület vécére vagy a fürdőszobára esik. Ilyen esetben felejtsük el azokat a tanácsokat, melyek különböző szíves vagy delfines figurák kihelyezését hangsúlyozzák, mert ezekkel csak tovább mélyítenénk a problémákat. Ahhoz, hogy pontosan meghatározzuk, hogy hol helyezkedik el a szerelem, házasság életterület érdemes szakember segítségét igénybe venni.

A szerelem, házasság terület nemcsak a párkapcsolatunkért felelős, hanem az önelfogadásért és az önbecsülésért is. Ahhoz, hogy partnerünket el tudjuk fogadni, ahhoz először önmagunkkal kell megbékélnünk. Szükséges az önvizsgálat, annak megállapítása, hogy hol vannak elakadásaink. Ha problémánk van önmagunk szeretetével, akkor csak olyan partnereket fogunk magunkhoz vonzani, akitől nem kapjuk meg a kellő figyelmet, törődést, szeretetet. Ha önmagadat nem szereted, akkor hogyan várhatod el, hogy mások szeressenek? Ha szembenézel az önelfogadással kapcsolatos problémákkal (önbizalomhiány, nőiesség megélése stb.), és képes vagy ezeken változtatni, akkor lehet, hogy meg fog változni a képed az Igaziról, de végre olyan partnert találhatsz, aki mellett garantált a harmonikus, boldog párkapcsolat. Sok sikert kívánok hozzá!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép