DIVAT

Viseld a nyári kedvenceidet ősszel is!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian tudjuk, hogy hamarosan beköszönt az ősz. A lenge kisruhákat felváltják a nagy pulcsik és az unalmas farmerek. Szükségszerű ez? A válasz: nem! Most megmutatjuk, hogyan építheted be kedvenc nyári ruhadarabjaidat az őszi gardróbodba egy-két melegebb kiegészítő segítségével.

 

A hűvösebb idő beköszöntével kétségessé válhat a haspólók és a sortok szerepe, de még ne dobd el őket! Azonban akármennyire is próbáltuk, sajnos sehogyan sem tudtuk kedvenc strandpapucsunkat és bikininket ősziesíteni. Hasznosításukra csak egy wellness hétvége lehet a megoldás. Ám szerencsédre 5 alapdarabot azért sikerült átkonvertálnunk.

{KEPGALERIA}

Láthatod, hogy nem kell elkeseredni a szezon végén sem. Egy-két jó ötletre van csupán szükséged és nyári ruháid reneszánszukat élhetik az őszi hónapokban is. Persze biztosan sok kedvenced akad még ezeken kívül is, ezért gondolj arra, hogy semmi sem lehetetlen! Már nyugodtan élvezheted a szezon végi kiárusításokat is, hiszen mostantól hibátlanul be tudod majd illeszteni új szerzeményeidet a ruhatáradba. A mai divat nagyon megengedő, így a lehetőségek végtelenül széles spektrumát tárja elénk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL