Napi horoszkóp - 2014-08-20

Kos

Kedves Kos! Olyan szépen alakult minden. Már kezdted azt hinni, hogy ez továbbra is így lesz. Tévedtél. Elég egy röpke pillanat, amikor rádöbbensz, hogy múlnak és rombolnak az évek – máris vége a boldogságról szövögetett ábrándképeknek. Ami eddig kristálytiszta volt, hirtelen zavaros lesz. Később majd ismét kitisztul. Csak ki kell várni!

Bika

Kedves Bika! Egy elrepedt poharat találsz a konyhában: több darabra választható szét egy csaknem szabályos rajzolat mentén. Eltöprengsz: vajon minden ilyen módon széthullik? Aggodalomra azonban semmi okod. A nyárnak valóban vége van, de ez még nem jelenti azt, hogy örökre. Sokszor nevezzük az őszt az elmúlás évszakának. Ne vedd magadra!

Ikrek

Kedves Ikrek! Olyan emberrel kerülhetsz összetűzésbe, aki sokkal veszélyesebb annál, mint amilyennek látszik. Sajnos minderre későn ébredsz rá, akkor, amikor már csak helyzeted megrendülését állapíthatod meg. Le kell küzdened idegességedet, mert csak higgadtan vonhatod le az eset tanulságait. Ne feledd számba venni önmagad gyenge pontjait!

Rák

Kedves Rák! Ha szellemi foglalkozást űzöl, ma különösen vigyázz, mert hajlamos vagy az önhittségre. Ezzel nem teszel túl jó benyomást, főként, akkor nem, ha új munkatárssal is találkozol. Szerelmi életed sincs igazán rendben. Ha ennyire nem értitek meg egymást, el kellene gondolkodnod, megéri-e a sok veszekedés azt a kevéske boldogságot.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma esetleg megpróbálnak feldühíteni azzal, hogy beleszólnak abba, amiről pedig úgy véled, egyedül csak rád tartozik. Felesleges felbosszantanod magad ezen, hiszen az Oroszlán is szívesen osztogat tanácsot másoknak, és minden esetben tíz körömmel harcol igazáért. Ne vedd hát zokon, ha mások ugyanezt teszik. Lépj túl rajta!

Szűz

Kedves Szűz! Ez a nap elsősorban az ifjú Szüzek életében hoz némi kedvező változást. Sajnos a közelgő ősz az elmúlásra emlékezteti az embereket. Ez viszont inkább a felnőtt Szüzeknek okoz majd lelki válságot. Ahogy felcseperednek mellettük gyermekeik, egyre égetőbben érzik az idő múlását. Ezért kell kihasználni minden adandó lehetőséget!

Mérleg

Kedves Mérleg! Híres vagy szakmai sikereidről, nem csoda, ha sokan fordulnak hozzád tanácsért. Nem tudod meghúzni a határt, ha a hivatásodról van szó, és ilyenkor dől belőled a szó. Munkatársaid nemcsak hozzáértésedet, de szakmai elkötelezettségedet is irigylik. Persze kollégáidon kívül akadnak mások is, akik sóvárogva nézik sikereidet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Alaposan rászedtek. Gyanútlanul besétáltál a kelepcébe, és bosszúsan látod, hogy mindenki a te esetlenségeden, kapálódzásodon nevet. Ha már így esett, nem kellene bosszankodnod a dolgon. Vágj jó képet hozzá, nevess a többiekkel együtt. Híres humorérzéked szerencsére még az ilyen kellemetlen helyzetek legyőzésére is képes.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha vállalkozó kedved, biztos fellépésed megfontoltsággal és nyugodtsággal párosul, rendkívül kedvező benyomásokat kelthetsz olyan emberekben, akik alig vagy egyáltalán nem ismernek, és akik kapcsolataik és vagy a szavuk befolyása révén sokat tehetnek szakmai és anyagi előre jutásodért. Ma szerelmi téren is sikert érhetsz el.

Bak

Kedves Bak! Nagyon fáj, ha meglopnak, megcsalnak, félrevezetnek. Nem az anyagi veszteség keserít el, hanem a bánásmód. Szeretnél óvintézkedéseket tenni, hogy a jövőben ne történhessen ilyesmi, de jobb, ha belenyugszol, ezt nem lehet kivédeni. Ehhez hasonló eseményekre bármikor esélye van az embernek. Ne várd ki, míg teljesen lelombozódsz!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Legjobb volna, ha fel sem kelnél. Nem mintha beteg volnál, vagy rosszul éreznéd magad, pusztán azért, mert amihez ma hozzáérsz, azt tönkreteszed. Mintha lidércek üldöznének, vagy átok ülne lépéseiden. Ha már a világnak e fertályán nem követheted az előbb javallt elegáns megoldást, csak a nap gyors elmúlásában reménykedhetsz.

Halak

Kedves Halak! Lépteid ruganyosak, tekinteted magabiztos, és egész fellépésed erőt, energiát sugároz. Életörömöt! Kitűnő passzban vagy. Munkádat gyorsan végzed, ráadásul hibátlanul. Alig várod az újabb feladatokat. Egyre nehezebbekkel is meg szeretnél már küzdeni. Kész! Jöhet a következő… Nem gondolod, hogy azért a jóból is megárt a sok?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL