SZEX, SZERELEM

Önfeledt szex - Szabadítsd fel magad a gátlások alól!

Szerző:
Szabó Anna
Többektől hallom időről időre a panaszt, hogy nem tudják elengedni magukat az intim pillanatokban sem. Állandóan jár az agyuk valamin, s ez jócskán levesz még a jó szex értékéből is. Miért van ez, hogyan lehet megszüntetni, vagy legalábbis csökkenteni? A férfi a hibás, a nő, vagy mindketten? Most erre keresünk lehetséges válaszokat.

 

Az önbizalomra való koncentrálás a tökéletességre vágyás helyett

Igen, az önbizalom elsődleges, és sokkal fontosabb a hibátlan külsőnél. Tudom, tudom, nem nézel ki úgy, mint Jessica Alba a fotókon, vagy a szupermodellek a nyuszis magazin címlapjain. Én sem. De, nem lehet elégszer ismételni, ők maguk sem. Annak a nőnek, akinek van elég ideje annyit törődni a külsejével, hogy non-stop tartsa a címlaplányos megjelenést, valószínűleg egyéb dolgokra nem ér rá, amire te igen – jó szexre, csak úgy példaképp.

Az elégedett nő, a magát csinosnak tartó nő, a magabiztos nő szexi, még akkor is, ha nem egészen szabályosak a vonásai, vagy itt-ott rendelkezik némi súlyfelesleggel. Mindez egy férfinak abszolút nem számít azokon az estéken, amelyeket együtt töltitek az ágyban, legyen a viszony csak néhány alkalomra szóló ügy, vagy egy hosszabb kapcsolat. Nem veszi észre a szépséghibáidat, de, és ez nagyon fontos, észreveszi, ha félszeg vagy, ha nem tartod magad kívánatosnak. Ha annak tartod, akkor meglátja a szépségedet +x kiló dacára is. Biztos nem én vagyok az első, aki mondja neked, Kedvesem: ha szexről van szó, a férfiak igazán nem bonyolultak.

Az „a kevesebb több” örökös igazságát az ágyban való viselkedés kapcsán felejtsd el, mert itt nem fog hasznodra válni. Az ágy a szabad ösztönök ideje, ahol bizonyos határokon belül mindent lehet – de senkinek nem okozunk fájdalmat, senkit nem ütünk meg stb. természetesen. Ha szex előtt és közben azzal foglalkozol, hogy tökéletesen nézel-e ki, gyorsan rájössz majd, hogy nem – elnézést a nyíltságomért –, és ez a puszta gondolat is bátortalanná tehet. Inkább kondicionáld magadban azt a gondolatot a tökéletességre vágyás helyett, hogy csodás, erős, csinos, magabiztos nő vagy, és ez a férfi odavan érted. Hogy a férfi hosszabb, vagy rövidebb távon van oda, vagyis, hogy mi is van pontosan köztetek, az más lapra tartozik, de ezen az estén aktuálisan biztosan odavan. És nem érdekli, hogyan van beszárítva a hajad. Már ha észreveszi egyáltalán.

Az előkészületek

Mondhatnám, hogy gyújts gyertyákat, készítsd ki a legizgalmasabb fehérneműdet, és mindenek előtt vendégeld meg a pasit egy fantasztikus, tizenöt fogásos vacsorával, de az az igazság, hogy ettől sem éreznéd magad jobban. Igazíts ki, ha tévednék, de ezek már megint nem mind olyan külsőségek, amik miatt csak többet stresszelsz, nem pedig kevesebbet?

Ha te olyan típus vagy, aki hajlamos túlgondolkodni az eseményeket, akkor most az a tanácsom, hogy az előkészületeket is tartsd a fejeden belül. Vagyis ne csinálj semmi mást azon kívül, amit egyébként is szoktál. Hagyd a felesleges körítéseket. Nem azt mondom, hogy ne adj neki vacsorát, ha szoktál, persze, etessük a hímet, attól neki is jobb kedve van, te meg szereted nézni, ahogy ízlik neki, amit főzöl. De semmi flanc, semmi pucc. Légy csinos, hiszen egyébként is az vagy, de ne libbenj elő ezer fodor alól, vagy ne adj közben kutyapózban enni a macskának. Még a végén ő is azon kezd el gondolkodni, vajon ünnep van-e, vagy esetleg évforduló, még akkor is, ha csak három hete vagytok együtt. Vagy akár azt is hiheti, hogy te, az ő okos, fantasztikus nője, megőrültél – és megint elnézést.

Helyette, ha már a fejed az esti összebújáson jár, irányítsd arra a gondolataidat, hogy milyen jó lesz, amikor végre odajuttok. Részedről az egyetlen lehetséges előzetes cselekedet az legyen, hogy vágyj arra, ami történni fog. Ennyi az egész, és ezt bizony el kell tanulnunk a férfiaktól, mert ők mesterien csinálják: nem izgulnak, nem gondolkodnak, csak tudják, hogy mi fog történni, és tudják, hogy ők bizony mindent bele fognak adni.

Szex közben

Az első alkalommal még senki nem ismeri a partnerét, nem tudja, mire vágyik, és hónapok múltán sem teljesen biztos, hogy nem fogtok egymásnak meglepetést okozni az ágyban. Két dologra azonban nagy összeggel fogadnék: mindketten azt akarjátok, hogy jó legyen a másiknak, és azt is akarjátok, hogy nektek magatoknak az legyen. A sorrend tetszőleges. De meg is van a fő irányvonalunk. Ezen a két dolgon kívül semmi más nem kell a jó szexhez – tekintsünk el most azoktól az esetekről, amikor egyáltalán nem illetek össze az ágyban, mert ez is előfordulhat, de erre mindenféle bónusz tanács nélkül, önállóan fogsz rájönni, nagyjából az első percben.

Ismét, bár furcsa lehet, hogy ezt mondom: tanuljunk a férfiaktól. Valószínűleg aktuális párod kellően céltudatos, annak dacára is esetleg, hogy még nem avattad be féltve őrzött lelked mélységeibe akár a szexet, akár bármi mást illetően. Az is elég valószínű, hogy, ha keresnéd, rajta magán is találnál kivetnivalót. De gondolj bele: nem keresed. Miért is keresnéd, miért foglalkoznál azzal, hogy, teszem azt, nem lehet megszámolni a kockákat a hasán, vagy valószínűleg nem tud a két kezével felépíteni egy családi házat a leendő gyermekeitek számára. Itt és most érdekel ez téged? Dehogy érdekel! Csak az érdekel, hogy érdekled őt. Na, ő jó eséllyel pontosan így van ezzel, ezért is nem érdemes semmi mással foglalkoznod, csakis magaddal és ővele.

Ürítsd ki az elmédet. Hidd el, menni fog. Azon meg végképp ne agyalj, jól csinálsz-e valamit szex közben. Ez a kedvencem. A trükk az, hogy nem nagyon tudod rosszul csinálni. Ha neki valami nem kellemes, hidd el, szólni fog, s ezt te magad is megteheted. Ettől nem dől a dugába semmi, ez a tanulási folyamat része. Bízd rá magad az ösztöneidre. Köztünk, nők között is vannak szelídebb bárányok, és vannak vad oroszlánok. Bízhatsz magadban, szex közben pontosan tudni fogod, mit csinálj, anélkül is, hogy bármelyikőtöket gondosan analizálnád közben.

Nem kellenek a Kámasztútra rajzait is megszégyenítő pozíciók, és a pornófilmekben hallható nyögések – ne süsd le a tekinteted, te is láttál már ilyet, tudom. Csak engedd el magad. Ez, azt hiszem, a legjobb tanács, amit adhatok. Csak lazán. A szex nem atomfizika. Jó vagy benne, ő is jó benne, és ahhoz, hogy a közös estétek jó legyen, nincs szükséged másra, csak arra, amit itt fent már átvettünk. Bízz magadban, ürítsd ki az elméd. Imádd a pasast, és ő is imádni fog téged. És kész. Ez nem mágia, csak szex, de abból a legjobb fajta.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL