GASZTRO

Olasz reggeli, avagy a frittata

Szerző:
Szabó Anna
Tartalmas reggelire vágyóknak nem tudunk ennél jobb receptet ajánlani.

Hozzávalók:

12 tojás
3-4 evőkanál tej
hagyma
bacon, vagy sonka
paprika
sajt
só, bors

 

Elkészítése:

1. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. A felkarikázott hagymát egy serpenyőben üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a sonkát és a zöldségeket.

2. Ide bármi belekerülhet: cukkini, paradicsom, ki mit szeret, a lényeg, hogy pároljuk meg őket.

3. Ezután egy tálban felverjük a tojást, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adunk hozzá három-négy kanál tejet és reszelt sajtot. Ezt ráöntjük a serpenyőben lévő zöldségekre, majd betesszük a sütőbe.

FONTOS! Ha van műanyag a serpenyőnkön, azt alufóliával betekerjük, más teendőnk nincs vele. Nem kell aggódni, mert ez a megoldás, az alufólia maradéktalanul megóvja a műanyagot a hőhatástól.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL