KÖZÉRZET

Ingázd meg mindennapi táplálékodat

Szerző:
Szabó Anna
Az inga olyan eszköz, melynek a segítségével nagyon sok információhoz juthatsz. Végtelen felhasználási lehetőségéből alkalmazd a legegyszerűbb célra: evés előtt a lengések irányából döntsd el, melyik étel hasznos és melyik nem!


Ha mi magunk elé teszünk egy tányér nagyon finom ételt (ami az elrontott ízérzékünkre csábítóan hathat), a sejtjeink tudják, hogy az anyagcsere végtermékenként az az étel számukra hasznos, vagy mérgezően hat.

 

Pont mint a növények

Az egész nagyon egyszerű, ha az inga működésének a megértéséhez a növénylélektanból vesszük a példát. Ha a növény egyik levelét valaki belemártja a forró vízbe, jelez. Ezt a másik leveléhez kapcsolt regiszteren láthatjuk. Ha kimegy a helyiségből a „vízbemártós”, majd visszajön, belép az ajtón, a növény megérzi közelségét és már akkor jelez. Ez azért van, mert a növénynek, minden sejtje érez, gondolkodik, memóriát tárol és kommunikál a környezete sejtjeivel. Ez ugyanígy van az embernél is. Amikor Uri Geller azt mondja egy terület fölött, hogy itt olaj van, nem tesz mást, mint felhozza sejtjei információját a tudatalattijából.

 

Első lépés: alaplengések betanulása

Ha megtanulsz ingázni, a sejtjeid információját fölhozod a tudatalattinkból, játszva megállapíthatod ételeidről, hogy fogyasztásuk hasznos vagy káros. Csak a négy alaplengést kell begyakorolnod. Teljesen lazán, csak akarattal és nem izmaid működtetésével hozd mozgásba az ingát. Tanuláskor ajánlatos a könyöködet alátámasztani. Jobbkezesek jobb, balkezesek bal kézzel ingázzanak.

ALAPLENGÉS: a vállra, illetve a testfelületre merőleges ingamozgás, jelentéstartalma nincs.
IGEN: óramutató járásával megegyező körzés, balkezeseknél óramutató járásával ellentétes körzés.
NEM: az inga párhuzamos lengése a vállal.
KÖZÖMBÖS: óramutató járásával ellentétes körzés, balkezeseknél óramutató járásával megegyező körzés
(Más lengésjelentések is vannak, az irodalom többet is említ, egyénileg is kialakíthatjuk jelzésrendszerünket.)

Egy hétig vagy legalább három napig (nappal) gyakorold a négy alaplengést és napi öt-tíz percnél nem hosszabb ideig. Azért nem többet, mert energiát von el. Utána már csak annyit kell tenned, hogy függetleníted magadat az ingától, soha többé ne befolyásold akarattal az inga működését. Csak kérdezd, mert magad is egy nagy kérdőjellé válsz és várd a választ a tudatalattidnak föltett kérdésekre. Például, hogy jó-e nekem ez az elém kitett étel vagy sem. Az inga jelzésével megmondja.

 

Ajánlatos betartani

Gyermekeknek, betegeknek a könyvek szerint nem tanácsos ingázni. Ha mások ételérzékenységére vagy kíváncsi, fogd meg a kezét és máris az ő tudatalattijuktól kapod meg a választ.

Az INGA alakja a legkülönbözőbb lehet. Ingázhatsz egy jól fölfüggesztett karikagyűrűvel is. A régiek egy cérnán lógó zsákvarró tűvel kérdeztek, hogy fia vagy lánya lesz a kismamának. Anyagára nézve is változó a vélemény. A szigorúbb ingázók a születési képletük alapján választják ki az ingájuk alapanyagát. Ez esetenként az ára miatt elérhetetlen, de anyaga miatt veszélyes is lehet (például a higany, ha eltörik a szelence, amiben tárolják). Az arany nagyon drága, az ezüst már elérhetőbb, de aki csak a réz-bronz ingát tudja beszerezni, az se keseredjen el, mert ugyanúgy választ kap a kérdéseire ő is.

Az inga kézben tartása nagyon egyszerű. Súlyára is van szabály. 10kg/3g. Például egy 50kg-os embernek 15g-os inga ajánlatos. De ettől eltérő is lehet, mert nem a súly a lényeg, hanem az ingázó érzékenysége.

Függeszthető láncra, vagy cérnára, amin jó, ha van egy medál vagy gyöngy, amelynél fogva tartjuk, és amelynek a hossza a bal tenyér szélességének felel meg. A függesztő cérna hosszúságától függően más-más sebességű ingát kapunk, ezért ezek neve is más.

Az inga olyan eszköz az ember kezében, amelynek a segítségével nagyon sok információhoz juthat. Használd eszközként arra, hogy segíts embertársaidon, magadon. Végtelen felhasználási lehetőségéből alkalmazhatod a fent leírt módon, például az egészséges étkezés terén úgy, hogy a mindennapi táplálékodat elfogyasztás előtt megingázod. A lengések irányából, intenzitásából szinte mindenre tudsz következtetni. Arra azért mindig ügyelj, hogy egy nap összességében öt vagy maximum tíz percnél többet ne használd.

 

A cikk, szerzőnk, Vajda Ildikó saját élményén alapul:
„Betegség miatt az életmódom megváltoztatására, megreformálására kényszerültem, és a gyógyulásom érdekében minden elérhető gyógymódot, praktikát igyekeztem megtanulni, kipróbálni. Többek között az ingázást is. Csaknem két éve voltam már vegetáriánus, el is indultam a gyógyulás útján, de nem olyan sebességgel, ahogyan szerettem volna. Ismerőseim tanácsára felkerestem egy idős papot, aki inga segítségével megállapította, hogy egészségemet károsító sugárzónában fekszem. Azt tanácsolta, tegyem máshová a fekhelyemet. Azt is meg tudta mondani, hogy számomra milyen étel, gyógytea fogyasztása ajánlatos, illetve kerülendő.
Akkor szerettem bele az ingázásba és elhatároztam, hogy valamilyen úton-módon megtanulom azt. Gyógyítómat annyira tiszteltem, hogy neki ezt az óhajomat meg sem mertem említeni. Kis keresgélés után hozzájutottam pár radiesztéziával kapcsolatos kis füzethez, melyek segítségével elkezdtem az ingázást megtanulni. Végül egy személyes találkozás emberközelbe hozta a szakirodalom által kissé túlkomplikált inga működését.”

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL