Napi horoszkóp - 2014-08-17

Kos

Kedves Kos! A sorsa elől senki sem futhat el, erről ma te is meggyőződhetsz. Állapotod válságosra fordulhat, vagy családodban történhet olyan szomorú esemény, amelynek a hatása alól nem vonhatod ki magad. Szívügyekben sem remélhető felpezsdülés. Sőt, partnered kezd terhessé válni. Most leginkább nyugalomra, békére vágynál.

Bika

Kedves Bika! Ma nem lehet bírni veled, indulnál nyomban, mindenkit sürgetsz. És amikor végre elindultok, akkor máshová mennél. Valami benső nyugtalanság munkál benned. Nézzünk, lássunk, tapintsunk, amíg még lehet, ki tudja, mi lesz az után. A végtelen nyár is véget ér sajnos. A madarak is nyugtalanok, nemsokára útra kelnek.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy ismerősöd váratlan üzleti ajánlattal rukkol elő. Habár első hallásra kitűnő ötletnek tartod, mégsem tudsz megszabadulni attól a rossz érzéstől, hogy ez talán túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Másfelől viszont nem szeretnéd elszalasztani a ritkán adódó lehetőséget. Kérj időt, és beszélj egy tapasztaltabbal.

Rák

Kedves Rák! Elégedetten üldögélhetsz, mint aki jól végezte dolgát. Átérzed a birtoklás örömét, remélhetőleg senki nem zavarja meg nyugalmadat. Helyesen teszed, ha nem teszel semmit, ami megerőltetne. Egészségeddel kapcsolatban is helyreáll a rend, átérzed a természet gyógyító erejét. Legjobb orvosság a nap és a friss szellő.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A július 23. és augusztus 2. között született Oroszlánok ma a szokottnál nyűgösebbek lehetnek. Ezért indulataikat jobb, ha testmozgással vezetik le, vagy olyan társaságba mennek, ahol feloldódnak, elfeledkeznek átmeneti hullámvölgyükről. Ez a nap semmiképpen sem alkalmas világmegváltó tervek végrehajtására.

Szűz

Kedves Szűz! Ahelyett, hogy kihasználnád a csodás napot, munkával töltöd idődet. Családod nem hajlandó szolidaritást vállalni veled, ők a tervezett program szerint alakítják napjukat. Talán jobb is így, hisz egyedül jobban tudsz koncentrálni. Nem gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan végzel a munkával, és pihenésre is jut idő.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nincs különösebb akadálya annak, hogy ezt a napot is pihenéssel töltsd, de igencsak furdal a lelkiismeret: hol a nagy melegre való hivatkozással, hol pedig programjaid miatt odázod el az otthoni munkálatokat. Nincs értelme még egy-két hetet várni. Így sokkal többet dolgozhatsz, mintha időben nekiláttál volna.

Skorpió

Kedves Skorpió! A harmonikus élet vágya, úgy tűnik, örök vágy marad, mivel soha nincs elég erőd ahhoz, hogy változtass. Pedig a szeretett személynek nagy szüksége lenne arra, hogy többet légy a közelében. Amúgy ráadásként változatlanul könnyelmű vagy. Két kézzel szórod a pénzt, nem veszed észre, hogy lassan közeleg a hóvége.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ne becsüld túl ítélőképességedet, ne hidd, hogy tévedhetetlen vagy. Ha barátaid ma felhívják a figyelmedet valamilyen tévedésedre egy fontos részletkérdésben, vagy a tiédnél jobb megoldást javasolnak, akkor első reakciód ne a dühödt visszautasítás és a kioktatás legyen, hanem gondolkodj el azon, amit mondtak.

Bak

Kedves Bak! Már tegnap számíthattál a folytatásra. Akár beszélgetési témáról, akár tüzes pillantásokról van szó. Ma egy kicsit markánsabban érzékeled a visszacsatolásokat, intünk azonban attól, hogy valamiféle számadást készíts. Eszedbe se jusson az adok-kapok leltár! Embertársaidról is feltételezhetsz időnként önzetlenséget!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Későn, de kipihenten, és jókedvűen ébredsz. Farkasétvággyal eszel, legszívesebben felfalnád, behabzsolnád az egész világot. Az életet ma megfoghatatlanul szépnek, az embereket pedig utolérhetetlenül tökéletes teremtményeknek látod. Szeretteid csak mosolyognak a bajszuk alatt hirtelen hangulatváltozásod miatt.

Halak

Kedves Halak! Újabb érzelmi fellángolás a láthatáron. Vagy csupán érzéki? Ki tudná ezt eldönteni? Sok olyan kérdéssel találhatod magad szembe, melyek elméleti megközelítése eleve kudarcra van ítélve. A bölcs mondás úgy tartja, hogy a puding próbája az evés. Miután jóllaktál, sokkal nagyobb esélyed lesz a problémák megoldására.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL