Napi horoszkóp - 2014-08-15

Kos

Kedves Kos! A sok izgalom után jöhet a lazítás. Rászolgáltál a pihenésre, és feleslegesen törnéd magad – ennél többre úgysem futná erődből. Szerencsére, amilyen hevesen munkálkodsz az érvényesülésen, olyan gyorsan ráunsz a küzdelemre. A kitartás nem tartozik erényeid közé, de most ennek köszönheted, hogy nem roppantál össze a terhek alatt.

Bika

Kedves Bika! Kitartóan dolgozol. Nyugalmad rendíthetetlen, pedig több kellemetlenség is vár a munkahelyeden. Szép csendesen meghallgatod, hogy mit akarnak, és néhány összefogott mondatban válaszolsz. Majd dolgozol tovább, most kizökkenteni, felbosszantani nem lehet. Este is csak a munkán jár az eszed, úgyhogy ha lehet, maradj most magadnak.

Ikrek

Kedves Ikrek! Érdekes, hogy mindenki találkozott már ufóval, idegen égitestről származó lénnyel, csak neked nincs ilyen szerencséd. Tán keveset jársz a mezőkön, búzaföldeken. Félre a tréfát, az a találkozás sem lesz kevésbé fantasztikus számodra, melyben ma lesz részed. Ráadásul sokkal kellemesebb, mintha űrlénnyel hozott volna össze a sors.

Rák

Kedves Rák! A hét utolsó munkanapja még nem a lazításé. Ha figyelmes vagy, kedvezőek lehetnek a változások. Szükség van rád, segíts azokon, akik kérik. Ha csábító ajánlatot kapnál, ne bízz mindent a véletlenre. Ne légy könnyelmű, mert később megbánod. Érdekes élményben lehet részed, ha hajlasz barátaid szavára, és elmész velük szórakozni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne kívánj túl sokat, hiszen mind a szerelemben, mind a munkában nem lehetsz egyszerre nagy teljesítményekre képes. Be kell érned azzal, hogy hol itt, hol ott aratsz sikert. Ha a munkádra összpontosítod erődet és figyelmedet, akkor az érzelmi életed háttérbe szorul. Ha viszont szerelmes vagy, szinte csak fél gőzzel dolgozol.

Szűz

Kedves Szűz! A Szüzekre kellemes élmények várnak a munka területén. A szerelem terén azonban nem sok jóra számíthatsz. Jobban teszed, ha otthon maradsz, távol az esti bulik zajától. Hódítási kísérleteid ma ugyanis sorozatban zsákutcába futnak, kudarcok kudarcot érnek. Ez a Szűznek komoly érzelmi sérüléseket okozhat. Nem érdemes kockáztatni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Tettre kész vagy, ráadásul tele ötletekkel. Mivel a munkahelyeden „uborkaszezon” van, kénytelen leszel máshol levezetni felhalmozódott energiáidat. Az úszás nemcsak túlzott aktivitásodat köti le, de a meleg ellen is nagyszerűen beválhat. Ha ezek után este még mindig érzel magadban elég erőt, menj el partnereddel szórakozni.

Skorpió

Kedves Skorpió! Szigorúságodért nem örvendsz nagy népszerűségnek kollégáid körében. Azt azonban méltányolják, hogy mindig következetesen állsz ki elveid mellett, maradéktalanul megvalósítod céljaidat, és ugyanezt várod a többiektől is. Ugyanolyan mércével méred önmagad is, mint másokat, és megalkuvás nélkül követeled az elérhető maximumot.

Nyilas

Kedves Nyilas! Pároddal ma meggyűlhet a bajod. Pontosabban fordítva. Neheztel rád, hogy nem foglalkozol vele eleget, és túlságosan lekötnek a munkahelyi problémáid. Az ő gondjaira viszont nem figyelsz oda, és nem igyekszel a megoldásukban segíteni. Mindezt ne intézd el néhány szóval, vagy vállrándítással, mert akkor ennek még lesz böjtje.

Bak

Kedves Bak! Régen töröd a fejed bútorvásárláson, olyan kellékeken, amelyek lakásodat újjá varázsolnák. Nem kell nagy kiadásokba verned magad, inkább ötleteidre hagyatkozz! Ha nincsenek, járj végig néhány lakberendezési áruházat, keress szakújságokat, amelyek segítségedre lesznek. Igazán olcsón meg tudod valósítani a drága elképzeléseidet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ismét új ötletek, új gondolatok. Mielőtt azonban belekezdenél a „másikba”, járj legalább az „egyik” végére! Ha nem ezt teszed, hiába a sok siker, előbb-utóbb komolytalanná válsz, és lassan mindenki hebehurgyának fog tartani. Pedig nem vagy az, csak néha a saját gondolataidat is elunod, megvalósításukhoz pedig nincs kedved.

Halak

Kedves Halak! Hosszú idő után végre igazán szép nappal ajándékoz meg a sors. Nem érnek támadások, elkerülnek a veszekedések, nem kell búsan lógatnod a fejedet, és testi fájdalmak sem kínoznak. Kedvesség, szeretet lesz osztályrészed – amit természetesen nagy odaadással viszonzol -, zavartalanul élvezheted a test békéjét, a lélek nyugalmát.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL