SZÉPSÉG

Hyaluron - hatékony bőrfiatalítás

Szerző:
Szabó Anna
A hyaluron a kozmetika ipar felfedezése, mely a bőr fiatalságának megőrzésében játszik meghatározó szerepet.

A hyaluronsav minden élő szervezetben megtalálható. A kötőszövet egyik alkotóeleme, amelynek termelődése a 20. életév után csökkenni kezd. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét. A szervezetünk hyaluronsav-tartalmának csökkenése az egyik legjelentősebb ok a ráncok kialakulásáért.


Hogyan hat?

A hyaluronsav megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Gyakorlatilag feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit. A volumennövelő hatáson túl, feszesebbé és rugalmasabbá is teszi az arcbőrt. Termelését jelentősen serkenti egy másik hatóanyag, a szaponin, mely a hyaluron mellett egyre több termékben megtalálható. 



100 % hyaluron

A 100%-os koncentrátum, különösen érett bőr kezelésére alkalmas, de a napozás és az egyéb külső tényezők hatására nedvességet vesztett fiatal bőrnek is jó ápolószere. 

A High Care 100% hyaluron-sav eszenciát önmagában, vagy krémhez keverve is kipróbálhatod. Alapos tisztítást követően, a lezárható ampullából egy-két cseppnyit oszlass el egyenletesen az arcodon. Rövid ideig hagyd beszívódni, majd vékony rétegben kend be vizes bázisú hidratálókrémmel (pl.: High Care, Viva) 


Bőrfiatalító kapszula

A szépségiparban régóta használják külsőleg és injekció útján a bőr alá juttatva a hyaluront. Költséges és fájdalmas formája ez a szépülésnek. A hyaluront belsőleg is lehet pótolni, már kapszulás kiszerelésben is kapható. Ajánlott adag napi 1-4 db.

A hyaluron nem csak a bőrünk feszességét adja vissza, hanem ízületeinket és izmainkat is „kenőanyaggal” látja el, ízületépítő hatású. Az idő előrehaladtéval, ahogy csökken a szervezetünkben a hyaluron, egyre alacsonyabb lesz ízületeink nedvesség tartalma is. 


A legújabb kozmetikumok

1. Derma Genesis,

A L’Oreal legúsabb fejlesztésű ránctalanítója. 


2. Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő krém

Újraaktiválja a bőr saját hialuronsav termelődését, és belülről tölti fel a mély szemkörnyéki ráncokat is.


3. GUINOT alakformáló gél

Az új alakformáló zselé a koffein, tritosol, hyaluron és még számos aktív összetevőjének köszönhetően feszesít, rugalmassá teszi a bőrt.



4. Transvital intenzív hidratáló

Dupla hidratáló hatás hyaluronnal az azonnali és hosszan tartó eredményért. 


5. Shiseido-Bio Performance

Revitalizáló arckrém érett bőrre bio-hyaluronnal, mely porcelán fényűvé varázsolja a bőrt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL