SZÉPSÉG

Kényeztető, szépítő apróságok last minute nyaralásra is

Szerző:
Szabó Anna
Itt a nyár utolsó hónapja, és vele együtt a last minute utazások ideje! Akár autóval, akár busszal, repülővel vagy hajóval indulunk útnak, de ha a közelben maradunk nyaralni, bőrünk védelme és az ápoltság otthon és utazáskor is nagyon fontos. A bőröndök férőhelye sok esetben limitált, érdemes tehát átgondolni, mi kerül bele a nyaralás alkalmával elengedhetetlen bikini és strandpapucs mellé.

 

Figyelnünk kell arra is, ha repülni készülünk, kézipoggyászunkban csak kis kiszerelésben vihetjük magunkkal szépségápolási cikkeinket. Jó hírünk az, hogy nem kell lemondani a komplex arcápolásról és a neszesszer sem foglal majd akkora helyet! Az ARTISTRY essentials Hidratáló rendszer kis csomagja mindent tartalmaz, amire egy utazás során szükség lehet nap, mint nap.

Arcunk mellett kezünk szépségéről is gondoskodjunk, bárhova is készülünk. A praktikus arcápoló szett mellől az üde színű körömlakk sem hiányozhat, hiszen gyönyörűen lesült bőrünket finoman kiemelik a paletta vidám árnyalatai.

A termékekről

1. Az ARTISTRY essentials Hidratáló bőrápoló rendszert úgy tervezték, hogy normál és száraz bőrre is használható legyen, nem szárító, rendszeres ápolást nyújt a bőr karbantartására, optimalizálására és védelmére. Az ARTISTRY essentials kisméretű bőrápoló rendszereiben egy arctisztító (20 ml), egy arctonik (30 ml) és egy arctej (20 ml) található, így Önnek nem kell változtatniuk napi bőrápoló szokásaikon, amikor elutaznak. Ár: 4200 Ft

2. Az ARTISTRY körömlakk új összetétele erőteljes, tartós színárnyalatot ad a körömnek, ellenáll a töredezésnek és a berepedezésnek, különösen akkor, ha együtt használja az ARTISTRY körömlakk-alapozóval és fedőlakkal. Ár: 3600 Ft

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL