2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Su Jok - Avagy kézzel-lábbal az öngyógyítás útján

Hol itt fáj, hol ott fáj, de még meggyógyulni sincs időd? Ha természetes és gyors megoldásra vágysz, a Su Jok módszer neked szól! Egyszerű és hatékony módszer, mely gyorsan elterjedt a világon.

 

Régóta tudjuk, hogy láb- és kézfejünkön keresztül testünk különböző pontjai gyógyíthatók. Így van ez a dél-koreai Su Jok terápiával is. A módszer nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik, hiszen a sikeres gyógyításhoz csak a megfelelő területen kell megkeresnünk az érzékeny pontot. És azt a fájdalom elmúltáig masszíroznunk. Kidolgozója Park Jae Woo dél-koreai professzor volt, aki 1974-ben felfedezte a megfeleltethetőségi rendszereket. Ennek lényege, hogy a kezünkön leképeződnek testünk egyéb részei, szervei.

 

 

Alaptételét továbbfejlesztve 1984-re elkészül a tudományos alapokon nyugvó Su Jok (Su=kézfej, Jok=lábfej) módszert, majd alig három év alatt tanai világszerte hódítani kezdtek. Ez nem is csoda, ha arra gondolunk, hogy rohanó világunkban, talán a legfontosabbra, egészségünkre nem jut elég időnk. 


Szabadon áramló energia – betegségmentes élet

Minden élőlény testének, így az emberének is van energetikai rendszere, aminek vetületét kezelhetjük. Ennek bekapcsolásával, illetve az esetleges gócpontok feloldásával a test öngyógyító mechanizmusát indíthatjuk be. Így elősegíthetjük Park Jae Woo megfeleltethetőségi rendszerének fizikai gyógyulásunkat mindenféle mellékhatások nélkül.

Ráadásul viszonylag rövid idő alatt elsajátítható módszer, és nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre is kiválóan használható, mivel jelez már a betegség megjelenése előtt. A masszírozáskor bevethetünk természetes segítőket is: magokat, terméseket, ásványokat, mágnest, moxát.

 

 

A képlet alapja egyszerű: ugyanannyi kiálló testrészünk van, mint ahány ujjunk. Vagyis a testünkön felfelé a fej (1), a végtagok lefelé (2-5), a kézfej ujjai szintén lefelé (6-14), plusz a hüvelykujjak oldalirányban (15-16). Ezek mérete alapján a fejünk – mely a legrövidebb testrészünk – nyakunkkal együtt megfeleltethető a hüvelykujjunknak. Kézfejünk ujjai közül a 3. és a 4. ujjunk a leghosszabbak ezek felelnek meg lábainknak; és mivel kezeink középhosszúak, ebből következően a 2. és 5. ujjunkkal feleltethetőek meg. Tenyerünk pedig a hasüregünk bajaira utal.

Ezek segítségével könnyedén rábukkanhatunk betegségeink gócpontjaira, akár eddig rejtve maradtakra is. Ha így történik, nincs más dolgunk, mint folyamatos nyomást gyakorolni az adott pontra mindaddig, amíg melegséget nem érez a kezelt személy vagy csökken a fájdalom. Stimulálhatjuk még a megfelelő pontokat apró, körkörös mozdulatokkal, szintén a melegség megjelenéséig.

 

Tipp

Egyébként is érdemes minden nap átmasszírozni kezünket és lábunkat, mivel serkenti vérnyomásunkat, de még véletlenül is rábukkanhatunk egy betegséget jelző pontra.
Ilyenkor masszírozzuk az adott felületet erőssebben, míg a terület fel nem forrósodik, majd a fájdalom végleg el nem múlik.

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ha megtudod, milyen jó hatással van rád a maszturbáció, még ma éjjel nekikezdesz!

Ha megtudod, milyen jó hatással van rád a maszturbáció, még ma éjjel nekikezdesz!

Köztudott, hogy önkielégítést végezni remek érzés, de gondoltad volna, hogy az egészségre is kiváló hatással van? Nézzük, mire jó, ha maszturbálsz!

Tovább »
2 amatőr detektíveknek való fejtörő! - Lássuk, hogy birkózol meg velük!

2 amatőr detektíveknek való fejtörő! - Lássuk, hogy birkózol meg velük!

Nem csak úgy tudod jó kondiban tartani az agyadat, hogy örökösen csak osztol meg szorzol vagy memóriajátékokat játszol. Úgyis csinálhatod, mint a profik, a nagy detektívek, akik gondolkodással, logikázással tréningezik az elméjüket! Hoztunk már két ilyen fejtörőt, amiből mindjárt ki is fog derülni, milyen detektív lennél!

Tovább »
Mely érzelem hat rád mostanában? - A virágnyelvből kiderül

Mely érzelem hat rád mostanában? - A virágnyelvből kiderül

A virágokat évszázadok óta érzelmeink közvetítőjeként használjuk. Társunknak, családtagjainknak, barátainknak egy-egy szál virággal mondjuk el, hogy fontosak a számunkra. Azonban vannak pillanatok, amikor nem vagyunk egészen tisztában azzal, hogy milyen folyamatok is zajlanak bennünk, ilyenkor az a virág, amelyik igazán vonzz, rámutathat valódi érzéseinkre.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép