2018. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Su Jok - Avagy kézzel-lábbal az öngyógyítás útján

Hol itt fáj, hol ott fáj, de még meggyógyulni sincs időd? Ha természetes és gyors megoldásra vágysz, a Su Jok módszer neked szól! Egyszerű és hatékony módszer, mely gyorsan elterjedt a világon.

 

Régóta tudjuk, hogy láb- és kézfejünkön keresztül testünk különböző pontjai gyógyíthatók. Így van ez a dél-koreai Su Jok terápiával is. A módszer nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik, hiszen a sikeres gyógyításhoz csak a megfelelő területen kell megkeresnünk az érzékeny pontot. És azt a fájdalom elmúltáig masszíroznunk. Kidolgozója Park Jae Woo dél-koreai professzor volt, aki 1974-ben felfedezte a megfeleltethetőségi rendszereket. Ennek lényege, hogy a kezünkön leképeződnek testünk egyéb részei, szervei.

 

 

Alaptételét továbbfejlesztve 1984-re elkészül a tudományos alapokon nyugvó Su Jok (Su=kézfej, Jok=lábfej) módszert, majd alig három év alatt tanai világszerte hódítani kezdtek. Ez nem is csoda, ha arra gondolunk, hogy rohanó világunkban, talán a legfontosabbra, egészségünkre nem jut elég időnk. 


Szabadon áramló energia – betegségmentes élet

Minden élőlény testének, így az emberének is van energetikai rendszere, aminek vetületét kezelhetjük. Ennek bekapcsolásával, illetve az esetleges gócpontok feloldásával a test öngyógyító mechanizmusát indíthatjuk be. Így elősegíthetjük Park Jae Woo megfeleltethetőségi rendszerének fizikai gyógyulásunkat mindenféle mellékhatások nélkül.

Ráadásul viszonylag rövid idő alatt elsajátítható módszer, és nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre is kiválóan használható, mivel jelez már a betegség megjelenése előtt. A masszírozáskor bevethetünk természetes segítőket is: magokat, terméseket, ásványokat, mágnest, moxát.

 

 

A képlet alapja egyszerű: ugyanannyi kiálló testrészünk van, mint ahány ujjunk. Vagyis a testünkön felfelé a fej (1), a végtagok lefelé (2-5), a kézfej ujjai szintén lefelé (6-14), plusz a hüvelykujjak oldalirányban (15-16). Ezek mérete alapján a fejünk – mely a legrövidebb testrészünk – nyakunkkal együtt megfeleltethető a hüvelykujjunknak. Kézfejünk ujjai közül a 3. és a 4. ujjunk a leghosszabbak ezek felelnek meg lábainknak; és mivel kezeink középhosszúak, ebből következően a 2. és 5. ujjunkkal feleltethetőek meg. Tenyerünk pedig a hasüregünk bajaira utal.

Ezek segítségével könnyedén rábukkanhatunk betegségeink gócpontjaira, akár eddig rejtve maradtakra is. Ha így történik, nincs más dolgunk, mint folyamatos nyomást gyakorolni az adott pontra mindaddig, amíg melegséget nem érez a kezelt személy vagy csökken a fájdalom. Stimulálhatjuk még a megfelelő pontokat apró, körkörös mozdulatokkal, szintén a melegség megjelenéséig.

 

Tipp

Egyébként is érdemes minden nap átmasszírozni kezünket és lábunkat, mivel serkenti vérnyomásunkat, de még véletlenül is rábukkanhatunk egy betegséget jelző pontra.
Ilyenkor masszírozzuk az adott felületet erőssebben, míg a terület fel nem forrósodik, majd a fájdalom végleg el nem múlik.

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »
Keddi csillagjóslat

Keddi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
10 módja annak, hogy megszabadulj az aranyértől - Műtét nélkül!

10 módja annak, hogy megszabadulj az aranyértől - Műtét nélkül!

Sajnos a végbél problémák bármikor, bárkit érinthetnek, és ez azt jelenti, hogy szinte mindenki megtapasztalhatja élete során. Ám vannak olyan otthoni praktikák, melyek segíthetnek a tünetek enyhítésében, és segíthetnek abban is, hogy teljesen megszabadulj a problémától! Íme, 10 módja annak, hogy megszabadulj az aranyértől, műtét nélkül.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép