MÁGIA

Rövid varázslatok

Szerző:
Szabó Anna
Tudni akarod, hogyan védekezz a rémálmok, és a depresszió ellen? Szeretnél békés otthont, jó egészséget, és aggodalom mentes életet? Szeretnéd, hogy minden kívánságod valóra váljon? Olvasd el rövid varázslatainkat, és varázsolj!

Védelem rémálmok ellen

Tölts meg egy kisebb párnahuzatot ánizsmaggal, sárkányvér gyantával és levendulával. Amikor aludni mész, tedd ezt a huzatot a párnád alá. Kérd meg a kelta álomistennőt (a neve: Mare), hogy csupa szép álmot adjon neked.



Depresszió ellen

Gyújts meg egy zöld gyertyát. Nézz a gyertya lángjába, és közben próbálj minél jobban ellazulni, és ürítsd ki a szokásos gondolatokat a fejedből.
Képzeld el, hogy az anyaistennő előtted ül. Figyelj rá, hátha bátorító szavakat mond neked. Képzeld el, hogy átölel és a karjában tart, te pedig előre-hátra ringatózol, és minden fájdalmad és szomorúságod elmúlik.


Varázslat a kívánságok valóra válásáért

Eszközök:

- 2 négyszög alakú vászondarab
- tű
- cérna
- tűz
- papír
- toll
- szalag

Egy nagyon szép papírdarabra (például pergamenre) írj fel mindent, amire vágysz, és azt is, hogyan akarod ezeket elérni. Írj fel mindent, de ne légy túl mohó. Olvasd fel hangosan, amit leírtál, azután pedig égesd el a listát.
Készíts zacskót: varrd össze a két vászondarabot, de hagyj egy kis nyílást, ahol bele tudod majd rakni a zacskóba az elégetett kívánságlistából maradt hamut. Egy szép szalaggal vagy fonallal kösd össze a zacskó száját. Miközben összekötöd, mondd el a következő varázsigét:


"Kívánságok, kívánságok, jöjjetek el hozzám,
Így akarom, ezért így legyen"


A békés otthonért

Fogj egy kevés frissen vágott petrezselyemzöldet, és tedd bele egy edény vízbe. Hagyd ázni kilenc percig, majd fröcsköld szét a vizet a lakásban, és közben nyugodt környezetet képzelj magad elé. A béke ezzel helyre fog állni.


Az aggodalmak megszüntetésére

Végy egy maroknyi földet, és nézz bele. Helyezd belé minden aggodalmadat és kétségbeesésedet. Mondd ki, hogy pontosan mi is az, ami aggodalommal tölt el téged. Amikor mindezzel végeztél, dobd a földet a hátad mögé, sétálj el, és ne nézz hátra többé.


A jó egészségért

Egy darabka bársonyba tedd bele a következő hat kincset, amelyek jó egészséget fognak neked biztosítani:

- Tealevelek
- Levendulavirágok
- Gyömbér
- Só
- Szegfűszeg
- Kámfor

Kösd meg az amulettet skarlátvörös fonallal, és mindig tartsd az ágyad mellett. Ha felébredsz reggel, szagolj bele az amulettbe, és egészséges maradsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL