SZÓRAKOZÁS

Igazi nyaralós filmek augusztusban a FilmBoxon

Szerző:
Szabó Anna
Augusztusban a FilmBox számos nyári, nyaralós filmet tűz műsorára. A csatorna elrepít minket a legszebb tájakra, így csodás kalandokat élhetünk át, anélkül, hogy a fotelből felállnánk. Utazhatunk térben és időben, romantikusan, kalandosan, izgalmasan, családosan...

 

Az Itália csókja 18-án, a FilmBox HD csatornáján hoz nekünk egy csipet Olaszországot 13.05-től. A vígjáték az idősödő Miss Bentley-ről (Vanessa Redgrave) szól, aki minden nyáron egy vadregényes olasz tó melletti villában tölti vakációját. Ez a nyár azonban alapvető változásokat hoz. A II. világháború előtti utolsó, igazán békés évben Miss Bentley és a fiatal nevelőnő, Miss Beaumont (Uma Thurman) ugyanarra a vadra vadásznak, de melyikük jár sikerrel?

Az Egy amerikai Kínában egyenesen a mesés keletre repít bennünket a FilmBox Family-n 4-én, 21.05-től. Miután a Stanfordi Egyetemen lediplomázott, egykori iskolatársaival ellentétben David Braddock nem igazán tudja, mit kezdjen az életével. A fiú végül Sanghajban köt ki, hogy a családi vállalkozás ügyes-bajos dolgait intézze. Mei, a gyönyörű tolmácslány próbálja átsegíteni őt a nyelvi korlátokon, és kulturális különbségeik, gyökeresen szembenálló életfelfogásuk ellenére hamarosan szerelem szövődik kettejük között. A film egyébként a FilmBox Live applikáció segítségével is elérhető, a technológia az interneten keresztül számos, máshol nem fogható FilmBox csatornát és több mint 1000 címből álló videótárat biztosít.

A Vakáció szellemekkel egy igazi bájos ausztrál családi film, amelyet a FilmBox Extra-n 22-én, 15.40-től láthatunk. Az ifjú Caroline édesapja filmrendező, és épp Ausztriában forgat, ahová lányát is magával viszi. A forgatás helyszínéül a stáb egy régi kastélyt nézett ki, melynek felderítése során Caroline megismerkedik Jakobbal, az osztrák kisfiúval, aki bemutatja a lánynak egyszerre hátborzongató és izgalmas barátait: a kastélyban lakó szellemeket. A bonyodalmak pedig itt kezdődnek… Utazni nem csak térben, de időben is lehet, legalábbis a Kalózföldi kalandok segítségével biztosan, amelyet a FilmBox Basic hoz el nekünk 8-án, 15.40-től. Olivier minden egyes születésnapján visszautazik az időben, és ez idén sem lesz másképp: midőn eljön a nagy nap, az idő-tér kapu megnyílik, hogy egy réges-régi világba repítse a fiút. Ezúttal Olivier mellé becsatlakozik néhány barátja is, hogy kalandozzanak és kincsre vadásszanak, ámde a marcona kalózok és a szörnyű El Diablo is ugyanarra a zsákmányra vágyik.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL