PASISZEMMEL

Tűsarokkal a spiccen

Szerző:
Szabó Anna
Annyira egyetlen kandúr sem bánja, ha a cicusaink tej helyett inkább alkoholtartalmú italokat lefetyelnek. Nem is egyet. Az persze nem árt, ha tudják, hol a határ – akár helyettünk is.

 

Édesek vagytok. Hogy mikor? Szinte majdnem mindig, de én most konkrétan arra gondoltam, amikor isztok. És nem vizet. Átbotorkálva modern századunk küszöbén megdőlt az a tévhit, miszerint a nők nem fogyaszthatnak alkoholt – ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ma már sok, úgynevezett csajos italt találhatunk a boltok polcain. Ezekkel a szirupos-ragadós löttyökkel - nem véletlenül hívják a pasik ezeket csak körömlakkoknak - mindössze annyi a baj, hogy nagyon kevés „hatóanyag” van bennük. Ez pedig azt jelenti, hogy nem hű fegyverhordozók a férfiak számára akkor, mikor épp azon mesterkedünk, hogy kiszemeltünk egy kicsit jobban felöntsön arra a bizonyos garaton. Helyzetünket megkönnyíti, hogy azért Titeket sem kell noszogatni. Mert amúgy néha kicsit szárazok tudtok lenni, de némi ital hatására felszabadulnak a gátlások – szerencsés esetben a ruha csatja is –, és minimum félédesek lesztek. De ez attól is függ, hogy ki mennyire leány a magas sarkán, és mennyire bírja a kiképzést. Hiszen elképzelhető, hogy fondorlatos tervünk dugába dől, mert simán az asztal alá isztok minket. Ilyenkor aztán, amikor agyunkat elborítja az alkoholcseppekből összeálló felhő, nektek kell támogatnotok minket. Ám – legalábbis ezen a héten – Pasiszemmel induljunk ki abból, hogy Ti emelgetitek sűrűbben a poharat.

Csinin becsiccsentve

Férfifül számára igazán szépen csengő szólam az, amikor az első kirendelt kör közben a meghódításra váró lány egy szégyenlős mosoly kíséretében bevallja, hogy ő bizony nem bírja a piát. Hohó, annál jobb! Egyrészt kevesebbet kell tenni a szépet (az alkohol majd befejezi azt a küldetést, amit mi elkezdtünk), másfelől pedig anyagilag is jobban jövünk ki a történetből. Nem tudnám nektek megmondani a miértjét – a férfi lelkivilág, és a benne szunnyadó motivációs tényezők amúgy is nagyon sejtelmes fogalmak –, de a kan-elmében az itala után nyúló Hölgy rögtön könnyebben bekerül a megszerezhető nő kategóriájába. Azzal úgyis kár lenne vitatkozni, hogy a lenyelt kortyoktól tagadhatatlanul kezesebb lesz a bárányka. Ahogy sokszor nekünk is szükségünk van ahhoz néhány felesre, hogy lazán tudjuk elővezetni a Don Juant, úgy nektek sem árt, ha pár koktéllal oldjátok a feszültséget. Itt most tényleg ne arra gondoljatok, hogy a sárgaföldig szeretnénk lealjasítani Titeket, de egy csöppet spicces csajszi kimondottan aranyos a szemünkben. Arról meg aztán végképp nem is beszélve, hogy utána az ágyban is nagyobb eséllyel bújik ki belőle a vadmacska. Igaz, odáig előbb el kell jutni – lehetőleg két lábon.

Amikor túl nedves…

Az ugyanis fontos, hogy ne cseréljük fel a szerepeket. A férfi lehet talajrészeg, a nő nem. Vagy ha úgy tetszik: az a világ rendje, hogy Ti fogjátok a mi homlokunkat, és nem fordítva. Biztosan rájöttetek már arra, hogy érdekesen működünk, és ez lejön abból is, ahogy az alkoholfogyasztási szokásaitokat szemléljük. Az ugyanis még oké, ha a szesz hatására be nem áll a cuki kis szácskátok, és esetleg kicsit könnyebben fogadjátok a közeledésünket; de amikor látszik rajtatok, hogy se kép, se hang, az már közel sem tetszik nekünk annyira. Egyszerűen ez nőietlen. Mi férfiak elvárjuk, hogy még illuminált állapototokban is őrizzétek meg a méltóságotokat. Tudjátok, melyik italra kell nemet mondani – jó példát mutatva ezzel nekünk is, amire persze mi magasról teszünk. De részegség és részegség között is van különbség, még homályos pasitekintettel is.

Hozzam a lavórt, szívem?

Hát igen, ha egy mód van rá, ezt a kérdést nem szívesen tennénk fel. Itt most persze nem a gyomorrontásról beszélek, mert akkor készségesen segédkezünk mellettetek, miközben… szóval értitek. Én most arra gondolok, amikor a túl sok pia hatására felöntötök a garatra, és érzitek, hogy az menthetetlenül visszakívánkozik – felül, ott, ahol bekerült. Nem egy barátom mesélt már történeteket arról, hogy annyira jól sikerült alkohollal hangulatba hoznia a csajt, hogy annak a szex közepette még arra sem volt ideje, hogy a szobából kijusson, hanem az alatta fekvő havert küldte telibe az este vegyes halmazállapotú tartalmával. Ennek finomított változata, ha a lány elnézést kér az aktus közben, kivonul, majd egy kötelező fogmosás után megkönnyebbülten tér vissza. Egyébként meg azt is fickója válogatja, hogy miként viszonyulunk – idáig kerülgettem, de most már csak leírom – ahhoz, ha hány a tündérkénk. Az érzelmek ugyanis sok mindent legyőzhetnek: simogattam én már elnéző mosollyal az előttem öklendező csinos kisasszony hátát. Amúgy is vannak dolgok, amik még ennél is kevésbé tetszenek nekünk.

Ms. Itatóspapír

Például az üvegből sörözés. Vagy bármilyen más ital üvegből történő meghúzása. Hölgyek, ne már! Ez nem való hozzátok! Egyetlen kivétel van: a pezsgő, de ez is csak szigorúan akkor, ha a fele melléfolyik, és átáztatja a blúzotokat. Azt sem szeretjük – nagyon nem -, ha a mi kontónkra akarjátok jól érezni magatokat, majd miután mi álltuk az egész este költségét, nemhogy semmit sem engedtek, de még az elérhetőségeteket sem adjátok meg. A pasik lenyúlásának művészetét egyik igen kedves Hölgy ismerősöm fejlesztette tökélyre – nem követendő példa! Nevezett leányzó azt csinálja, hogy sorban meghívatja magát mindenféle italokra, majd amikor a hódító lovag hevesebb támadásba lendülne, szépen bemutatja neki a szórakozóhelyen dolgozó dj-t, mint a barátját. Ezek után ki merne tovább próbálkozni? Annyira azt sem bírjuk, ha nem mi bírjuk jobban a piát. Komolyan, némelyik királylánynak olyan huzata van, hogy simán az asztal alá isznak minket. Utána meg már hiába jön össze a hódítás, egy bizonyos mennyiség után használhatatlanok vagyunk. Ugye értitek, mire gondolok? De hát így jár az, aki olyan lánnyal kezd ki, akinél otthon nem kakaó, hanem házi pálinka volt a reggeli ital.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL