SZÓRAKOZÁS

Sztárok és pilóták buliztak a GP after partin

Szerző:
Szabó Anna
Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek. Talmácsi Gábor, Győrfi Pál, Horváth Éva, Ada, Sarka Kata, Árpa Attila és Kiss Endi mellett a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne és a Williams tesztpilótája, Felipe Nasr is a Symbolban bulizott.

 

Győrfi Pál fiával, Horváth Éva barátnőivel, Talmácsi Gábor kedvesével, míg Sarka Kata a Magyarország Szépe versenyzőivel bulizott az immár 6. alkalommal megrendezett hivatalos GP After Partyn a Symbolban. Kata mindennapjait a munka és a család teljesen kitölti, csak ritkán jut ideje a szórakozásra, így még inkább kihasználta, hogy most szabad estéje volt. A csinos anyuka már többször részt vett a Magyar Nagydíjon, sőt egyszer a valenciai futamon is ott volt férjével.



„Nem vagyok fanatikus Forma-1 rajongó, de a hangulata mindig magával ragad. A Hungaroringre többször kilátogattam már, az egyik legjobb élményem mégis az, amikor néhány éve a valenciai futamra is elmehettünk Petivel, ahol ugyanabban a szállodában laktunk, mint Bernie Ecclestone és a pilóták. A versenyzőkön kívül pedig az egyik nagy kedvencemmel, Nicole Scherzingerrel is volt szerencsém néhány szót váltani” – mesélte Sarka Kata, aki csajos estéken szívesen tölti az idejét a bécsi úti szórakozóhelyen.


Talmácsi Gábor ritkán jár el bulizni, az év presztízs eseményét azonban ő sem hagyta ki. A világbajnok gyorsaságimotor-versenyző barátnőjével és édesapjával érkezett a rendezvényre, ami egy kis kikapcsolódást jelentett a versenyek közötti hajtásban.
„Az MotoGp-s évek alatt nem sok partit rendeztek a versenyek után. Persze, amikor a világbajnokságot megnyertem az év végi valenciai futam után hatalmas buli volt. Jó volt most is egy kicsit kikapcsolódni, néhány ismerős arccal találkozni, ugyanis keveset járok el szórakozni, a munka és az utazás elég sok időmet leköti. Most teljes erőmmel arra koncentrálok, hogy a Talmácsi Racing és a versenyzői az utolsó két futamon a lehető legjobban teljesítsenek. A legutóbbi versenyen pontszerző helyeken zártunk” – mondta el Talmácsi Gábor.


A hajnalig tartó ünneplés során nemcsak a táncparketten, de a dj pult mögött is igazi hírességek váltották egymást. Petra Silander igencsak felpörgette a hangulatot miközben kedvese, a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne az első sorban tombolta ki a futam fáradalmait. A keverőpult mögött a gyönyörű dj-t Nathan Cozzetto és Zenbi váltotta, az ütős dallamok pedig a Williams tesztpilótáját, a Felipe Nasrt is a Symbol táncparkettjére csábították.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL