Skorpió

Szerelem

Előfordulhat, hogy augusztus hónapban a kelleténél határozottabb, arrogánsabb leszel, és mindazok, akik szeretnek téged, neheztelnek rád. Próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni, és ne engedd, hogy a pénzügyeid a szerelmet kiszorítsák életedből. Állhatatos viselkedésed nem éppen szerencsés dolog az érzelmi élet terén. Szerencsére a szerelem kitartó érzelem, és hol komoly, hol pedig vidám dolog. A párkapcsolatban élő Skorpiók úgy érezhetik, hogy rendkívül jól választottak társat. Partnereddel váljatok nyitottá az új barátságokra, és a kellemes társasági életre.

Ámor nyila utolérheti a szingliket! Találkozhatsz egy olyan személlyel, akitől szárnyakat kapsz, megnő az önbizalmad, és ez teljes sikerhez vezethet. Fő a határozottság!

Pénzügyek

Még ha a pénzügyek nem is mennek úgy, ahogyan azt te szeretnéd, légy nyugodt! A legfőbb probléma az, hogy hajlamosabb vagy többet költeni, mint amit megengedhetsz magadnak. Ráadásul olyan dolgokra, amelyek nem igazán szükségesek számodra. Mielőtt shoppingolásra adnád a fejedet, gondold át, hogy mi az, amire valóban szükséged van, és mi az, amit csak úgy – hóbortból – vásárolnál meg. Augusztusban nagy változásokra számíthatsz. Az üzleti életben ne legyél túlontúl személyeskedő, és ne keverd a szerelmet a pénzzel. A hónap vége felé komolyabb pénzkereseti lehetőségek kínálkoznak. Ne habozz!

Egészség

A bolygókat figyelembe véve, nincs semmi okod az aggodalomra, még ha lassan vége is van a nyárnak. Ha súlyproblémáid vannak, most szerencsés fogyókúrába kezdhetsz, semmi más nem kell hozzá, csak akaraterő. Összességében a csillagok rózsás egészséget biztosítanak neked, egyedül a szeretteidre való odafigyelés szívhatja le energiádat. Próbáld meg minél hatékonyabban pótolni, ne idegeskedj feleslegesen olyan dolgokon, melyeken úgy sem tudsz változtatni.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL