Mérleg

Szerelem

A sors a szerelemben is új fordulatokkal tűzdeli tele életedet. Rejtelmes a szerelmi életed. A hónap jól indul, szerelmes légkör vesz körül. A szingliknek azt tanácsoljuk, hogy járjanak nyitott szemmel, mert ez a hónap alkalmas lehet egy szép románc kialakulására. Ám ne feledd, a szerelem hol örömmel teli, hol bánatot hordoz magában.

A párkapcsolatban élők feszültségekkel teli hónapra számíthatnak. A szerelem olykor-olykor bizony szokatlan bejelentésekkel szolgálhat. El kell döntened ugyanis magadban, hogy a vitákat követő kibéküléseket valóban akarod-e. Gondold át a kapcsolatodat, és ha úgy érzed, hogy már kihűlőben vannak az érzelmeid, vállald fel, és beszéld meg partnereddel.

Pénzügyek

Az utazási, nyaralási költségek növekednek. Sajnos könnyen hibák csúsznak a számításba, és esetleges veszteségek érhetnek emiatt. Az is megeshet, hogy a lehetőségeidhez képest kicsit nagyobbak az elvárásaid. Arról nem beszélve, hogy szeretteid is rendesen leapasztják a családi kasszát. Ezen a téren több türelemre lesz szükséged, hagyd, hogy a dolgok beérjenek. A Mérleg jegyre nem vall a takarékosság, de most egy kicsit mégis rákényszerülhetsz a spórolásra. Az anyagi veszteségek utóhatását a hónap végén fogod érzékelni, azonban ezzel egy időben kapsz egy kiváló üzleti ajánlatot is – megjutalmazva a múlt törekvéseit.

Egészség

Az emberi kapcsolataidban jelenlévő konfliktusok rányomják bélyegét az egészségedre is. A veszekedések, viták felesleges energiákat vonnak el tőled, ezért szükséged van kikapcsolódásra. Lehetőleg minél kevesebbet kerülj konfliktusba mással és önmagaddal egyaránt. Amíg vidám hangulatod elfedi a kimerültség szürke felhőjét, nehogy olyasmit kövess el, amit később magad is megbánsz. Keress fel egy meditációs kurzust, hogy kellőképpen lenyugodj, és át tudd értékelni az életedet.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL