Szűz

Szerelem

A szerelmes éjszakák rendkívül izgalmasak, ám unalmasak is lehetnek, ha nem vigyázol kellőképpen. Előfordulhat, hogy felbosszantod magad, akármi történik is, ne mutasd ezt ki. Ne bánts meg senkit. Ha partnerkapcsolatban élsz, a partnered kiveszi most kezedből az irányítást, és azon veszed észre magad, hogy a fontosabb kérdésekben ő dönt. Sajnos lehet, hogy szakításra kerül sor annak érdekében, hogy szabadd, lehess, ám jobb halogatni a dolgot. Kerüld a szabadság oly heves gondolatát, nem kapkodhatsz el semmit. Ne keltsd azonban annak látszatát, hogy szereted őt, ha erről szó sincs. Ha a másik annyira ragaszkodik hozzád, rendesebb bánásmódot érdemel, ha te nem is úgy állsz a dolgokhoz.

Ha szingli vagy, a szerelemben szerencsés fordulatokra számíthatsz. Felbukkan egy titkos imádó, aki számodra sem lesz közömbös. Várd ki, a dolgok kedvező alakulását, és csak akkor add be a derekad! Időd java részét szenteld az ismerkedésnek, érzelmeidet fejezd ki tisztán és igaz módon, semmiképpen se játssz rá. Légy türelmes, minden kapcsolatnak érnie kell.

Pénzügyek

A csillagok állásának köszönhetően most anyagi nehézségeid szerencsésen megoldódnak. Váratlan események üthetik fel fejüket, mégpedig váratlan emberek személyében. Ne rohanj azonban bele minden kockázatba elővigyázatlanul, mert könnyen érhetnek veszteségek. Kerüld a veszekedést, és ne locsogj feleslegesen - főleg olyan emberekkel, akikről tudod, hogy hirtelen haragúak. Üzleti kapcsolataid a vágyaid szerint alakulnak, idővel nőni fog a keresőpotenciálod.

Egészség

Kerüld a kényelmetlen, kínos pillanatokat, mert könnyen baj származhat belőlük. Az érzelmeidet ne tárd ki mások előtt, az érzelmi-szerelmi élet ne keveredjen a „hivatalossal”. Nehogy pletyka tárgyává váljanak magánügyeid. Igyekezz megelőzni a betegségeket, ne vigyél semmit sem túlzásba, és ne kockáztass akkor, amikor autót vezetsz. Fáradékonyabb lehetsz ugyanis augusztusban, és még az is előfordulhat, hogy alvászavarokkal küszködsz. Mindenképpen figyelj oda a helyes táplálkozásra, kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt fogyassz. Ha némi túlsúllyal vagy megáldva, ebben a hónapban remek alkalmad nyílik arra, hogy belekezdj egy fogyókúrába. Ne aggódj, ha a kilók lassan mennek le, kitartásod hamar meghozza gyümölcsét.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL