Rák

Szerelem

Esetleg a szerelem uralja ezt a hónapot, de csak akkor, ha te is úgy akarod. Előfordulhat, hogy böjtölni kívánsz a szerelemmel és a szexszel. Pedig új frizurádnak és ruhatáradnak köszönhetően lelkesen belevághatsz egy utazásba, és ki tudja, talán egy szerelembe is. Egy ismerősöd ugyanis megvilágítja helyzetedet a környezetedben: kit szeretsz valójában, és ki vonzódik hozzád. Nem biztos, hogy tetszeni fog mindaz, amit hallasz, és van egy olyan hátsó gondolatod, hogy az illetőnek bizony igaza van valahol. Ha belátod végül, megkönnyíted a saját dolgodat születőfélben lévő partnerkapcsolatodban, esetleg más irányt vesz az érdeklődésed. Mindenesetre csak te járhatsz jól. Derítsd ki, hogy mostani pároddal mennyire komoly a kapcsolatotok, nehogy később csalódnod kelljen. Esetleg mással szerencsésebben alakulnának a dolgok.

Pénzügyek

Ebben a hónapban különös szerepet kap életedben az anyagi biztonság. Átadod magad a jól megérdemelt pihenésnek, de arra is gondolj, hogy a nyaralás után se kongjon a pénztárcád, és otthon ne az üres hűtő várjon. Ennek érdekében - a nyári életérzésnek köszönhetően – ne mondj nemet egy munkaajánlatra sem, hiszen a későbbiekben még szükséged lehet rá.

Egészség

Az egészséged kedvezően alakul, kirobbanó formában vagy, épp ezért felelőtlenebb is lehetsz. Kozmikus figyelmeztetés is érkezik, hogy ne kerülj hírhedt emberekkel kapcsolatba, akik csak bajt hozhatnak testi-lelki életedbe. A legjobb a megszokott, régi barátokhoz ragaszkodni, akiket ismersz, és akikben megbízol. Orvosi segítségre aligha lesz szükséged augusztus során. Aktív életmódod mellett azonban próbálj némi időt pihenéssel, kikapcsolódással is eltölteni.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL