DIVAT

Vad csajok!

Szerző:
Szabó Anna
Nem, ez nem az a bizonyos tévéműsor. Nem is egy szexuális magazin neve. Mai divat témánk: hogyan öltözz egyszerre szelíden, mégis vadul? Legkedvesebb segítőtársaid: a fekete és a vörös színek lesznek!
A dögös viselet legegyszerűbb, és talán legidőtállóbb színpárja ez, minden alkalomra kiváló, akár munkahelyre, akár estélyekre, vagy hétköznapra. Randira pedig kifejezetten ajánlott, hiszen a vörös szín felkorbácsolja a vágyakat!


Alapszabályok:

- Ha öltözékedben a fekete a domináns szín, a kiegészítőid pirosak legyenek, a cipő, a táska mindenképpen, és ugyanígy viseld fordított esetben is, ha a piros szín erőteljesebb, akkor fekete kiegészítőket használj!


- Kiegészítő színként viselj fehéret, ez kiemeli a fekete és a piros színt is, erősíti a két szín közti kontrasztot



(Mango, Givenchy, Calzedonia)


- Ha tompítani szeretnéd a két szín vibrálását, akkor szürkével egészítsd ki öltözékedet



- Ajánlott ékszer természetesen szintén fekete, vagy piros színekből álljon, de nemesfémek közül lehetőleg az ezüstöt viseld hétköznapokon. Az aranyat különleges alkalmakra ajánljuk, pl. estélyekre, partikra

- Ha visszafogottabb és kevésbé feltűnő szeretnél lenni, válaszd a piros mélyebb árnyalatait, például a bordót!

(Calzedonia, Nicole Farhi, Lanvin)



Szín-mintázat

Nem csak a két szín egymás mellett viselése lehet az egyetlen lehetőség. A fekete alapon piros mintás, vagy a két szín összefolyatása is izgalmas látványt nyújthat. Próbáld ki például a párduc mintát!




Piros harisnyát!

Nincs is izgatóbb egy tűzpiros harisnyanadrágnál. A pasik nagyon szeretik a szexis, csipkés, combig érő harisnyákat, teljesen begerjednek tőle. Te se hagyd ki ezt a lényeges kelléket a randiról!



Ne feledd a fehérneműket se!

Ezek a darabok önmagukért beszélnek. Hord őket hangulatod szerint. Légy kislányos, vagy dívás, de azért bizonyára sejted, melyiket javasoljuk egy forró éjszakához!

Hétköznapi:


Alkalmi:

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL