Bika

Szerelem

Ebben a hónapban – ha el tudsz szakadni a pénzkeresés fárasztó feladatától - a szerelemre fektetheted a hangsúlyt. Imádott kedvesedért mindenre képes vagy, és minden kívánságát teljesíted. Ne aggódj, ez viszonzásra talál, és nem kell akadályokra számítanod. Régi vágyaid teljesülhetnek, akár egy kellemes utazás, akár egy pár nap semmittevés formájában.

A szingliknek is fontos ez a hónap. Ritkán viselkedsz titokzatosan, ám most mintha valamit rejtegetnél valaki elől… Egyre izgalmasabb a játék. Ám ne feledd, minden rózsabokor alatt mérges kígyó lappang – legyen ez az ősi mondás a jelszó. Ne kockáztass, ne dőlj be a látszatnak. Sokszor személyes felelősséged, vagy más korlátozás lehet akadálya egy randevúnak. Ez lehangoló lehet, de ha pozitívan szemléled a dolgokat, rájössz, hogy minden okkal történik. Talán éppen azok a randevúk hiúsultak meg, amelyek nem sok szerencsével kecsegtettek volna. Talán ott várakozik valaki, akiről idáig tudomást sem vettél. Nézz körül!

Pénzügyek

Akadhatnak ugyan pénzügyi-anyagi nehézségek, ám a logikus gondolkodásmódod és jó ítélőképességed segít áthidalni az akadályokat. Figyelmesen kövesd a napi eseményeket, és ne szalassz el egyetlen jó lehetőséget sem, mert a pénzügyi státuszod sokban függhet ettől. Légy nagyon éber. Mivel hajlamos vagy a kapkodásra, összegyűjtött pénzedet körültekintően költsd el, ne költekezz ész nélkül!

Egészség

Jelenleg jó egészségnek örvendsz, hiszen a csillagok kedvezően ragyogják be jegyedet. Ha tudsz az alakodra vigyázni, nem kell semmitől félned. Egy idősebb szeretted egészsége nem lesz éppen kielégítő, ami egy kis aggodalomra adhat okot. Ha valamit ez idáig elhanyagoltál egészséged terén, azt igyekezz most pótolni. A stressznek, és a belső nyugtalanságodnak köszönhetően ugyanis megeshet, hogy azért érzed magad kicsattanó egészségi állapotban, mert energiatartalékaidat éled fel. Ha ez így van, akkor bizony sürgős pótlásra van szükség!

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL