Napi horoszkóp - 2014-07-27

Kos

Kedves Kos! Ma ismét nagyon büszke lehetsz magadra. Teljesítményeid kimagaslóak, és újabb sikereket zsebelhetsz be. Vigyázz, nehogy bajba keverjen az elbizakodottságod. Érthető, hogy szereted, ha dicsérnek, ünnepelnek, de tegyél különbséget a barátok őszinte és a vetélytársak kelletlen gratulációi között.

Bika

Kedves Bika! Eseménytelen nap, feljegyzésre sem érdemes. Mégis elégedett vagy, csendes boldogság tölt el. A keletiek helyesen vélik úgy, hogy a meghatározó történések a belső történések. Belső szemlélődéssel telik a nap. A többiek furcsállják is, hogy lencsevégre kapod őket, de te tudod, mit miért teszel.

Ikrek

Kedves Ikrek! Szentül hiszed, hogy az üzleti élethez semmi érzéked nincs, és addig semmi sem fog megingatni e hitben, amíg egy hirtelen elhatározás után bele nem veted magad a kellős közepébe. Neked az tesz jót, ha mély vízbe dobnak, mert kitűnő érzékkel találod fel magad a legképtelenebb helyzetekben is.

Rák

Kedves Rák! A megfontolás időszaka a következő hét. Erre készülj fel lélekben az utolsó pihenőnapon! Menj sétálni, ha lehet, tölts hosszabb időt a természetben. Ez javíthatja borús kedélyállapotodat, és egészségügyi szempontból is fontos. Estefelé keresd fel barátaidat, kellemes élményekben lehet részed.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A béke szigetén érezheted magad, ha nem rontottad el a gyomrodat az élet habzsolásával. Ma mindent jóvátehetsz. E nap kedvez az összejöveteleknek, ezért nem árt egy rövid pihenőt beiktatni programodba. Nem alkalmas viszont az idő gyermeknevelésre, hisz ők megérdemelt szabadságukat töltik.

Szűz

Kedves Szűz! Minden készen áll ahhoz, hogy emlékezetes vasárnap legyen a mai, mégis hiányzik valami. Vagy tán valaki? Rádöbbensz, hogy egyedül a legszebb, legérdekesebb program is szürke, unalmas. Hiszen, ha nincs kivel megosztani az élményeket, olyan, mintha nem is lennének. Vigasztalódj családi körben!

Mérleg

Kedves Mérleg! Folytatódik a tegnap elkezdődött sikersorozat. A mai napot a szerelem, a barátság uralja. Ha nem zárkózol el előlük, emlékezetes órákra számíthatsz. Nem kell előre eltervezni minden programot, lehet, hogy az események spontán alakulása ajándékoz meg egy igazán emlékezetes, gyönyörű estével.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha nem bírod a hőséget, vonulj a szoba hűvösébe. Ott egy hideg itallal próbáld meg leküzdeni ezt a „természeti csapást”. Mivel semmi különös nem várható – a melegen kívül -, végre kiolvashatod a megkezdett könyvet is. A könnyű kalandozásokat kerüld – bár a csábítás most változatlanul nagy.

Nyilas

Kedves Nyilas! Most sikerül helyrehoznod azt, amit korábban elrontottál kiszámíthatatlanságoddal, és figyelmetlenségeddel. Elégedett vagy, hogy felismerted a mulasztást, és sikerült is kijavítanod. Az önvizsgálat helyénvaló, de ne ostorozd magad igazságtalanul. Családos Nyilas töltse a napot szeretteivel!

Bak

Kedves Bak! Hosszú terelőutak után jutsz el a célegyenesig. Ez képletesen és valóságosan is értelmezhető. Minthogy időd van, ne pörgesd fel magad. Fogadd el tényként a súlyosbító körülményeket, ne vitázz! Inkább igyekezz békésen átsiklani a kényes kérdések felett! Környezeted hálás lesz a hozzáállásodért.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Boldog, felszabadult vagy. Úgy érzed, hogy tényleg valami nagyszerűt tettél, hogy valóban „megváltottad a világot”. Szokatlan tőled, mégis vad telefonálgatásba kezdesz, hogy mindezt mindenkivel azon nyomban tudasd és közölhesd. Persze nem mindenki osztozik lelkesültségedben. Ez természetes.

Halak

Kedves Halak! Sok mindennel számot vetsz, van, amivel leszámolsz. Szándékod szerint örökre. De várd meg, míg kellő rálátásod lesz az eseményekre. Tanulj saját baklövéseidből, ha már arra képtelen vagy, hogy a másét saját hasznodra fordítsd. De ne ma! Most hunyd le a szemed, és képzelj el egy szebb világot…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL