EZOTÉRIA

Osho Zen Tarot - Neked mit jósol?

Szerző:
Szabó Anna
Az Osho Zen Tarot nem egy hagyományos tarot-kártya, ugyanis rendeltetése nem a jövendölés. Inkább a zen transzcendens játéka ez, mely a jelent tükrözi, az itt és most pillanatát mutatva meg .  Ez a játék arra kíván ráébreszteni, hogy ideje ráhangolódni az érzékenységre, az intuícióra, az együttérzésre, a fogékonyságára, a bátorságra és az egyéniségre.

 

Kattints egy kártyalapra!

 

 Szeretnél többet megtudni az Osho Zen Tarotról?

Szeretnéd, hogy bölcsességei beköltözzenek az otthonodba is?

Akkor feltétlenül vásárold meg a kártyacsomagot!

Osho Zen Tarot
(Édesvíz Kiadó)

79 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével

Amikor kétséggel és bizonytalansággal telinek látjuk az életet, szeretnénk találni egy biztos fogódzót, egyfajta ihletforrást. Mi fog történni a jövőben? Mi a helyzet az egészségemmel, a gyerekeimmel? Mi lesz, ha ezt a döntést hozom meg, nem pedig azt? Erre használjuk a hagyományos tarot-kártyát, hogy kielégítsük a múlttal és a jövővel kapcsolatos kíváncsiságunkat.

Az Osho zen tarot ezzel szemben az itt és most megértésére koncentrál. Rendszere a zen bölcsességére épül, amely szerint külvilágunk történései egyszerűen csak saját gondolatainkat és érzéseinket tükrözik, még akkor is, ha mi magunk nem vagyunk ezeknek tudatában. Ha többé nem a külső eseményekre figyelünk, tisztán láthatjuk, mi történik legbensőbb középpontunkban.

A kártyacsomagot itt tudod megvásárolni >>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL