SZÓRAKOZÁS

Kütyük, amik feldobják a nyaradat!

Szerző:
Szabó Anna
Videóra vennéd, ahogy vadvízen evezel, vagy inkább madárlesre mennél a Tisza-tóhoz? Megbízható zseblámpát keresel a táborozáshoz, vagy grillpartit szerveznél a barátaidnak? A nagyszínpadon fotóznád a sztárokat, vagy inkább égen figyelnéd az augusztusi csillaghullást? Bármit is terveztél a nyárra, az eMAG.hu kínálatában mindenhez megtalálod a megfelelő eszközöket.

 

Nézz körül és válaszd ki, ami a legjobban tetszik, és ingyenesen házhoz szállítják az ország egész területén! Adunk pár ötletet, hogy mivel indulj útnak:

GoPro Hero3+ Silver Edition FullHD Sport videokamera


Ez az ultrakönnyű vízálló videokamera hű társad lesz, akármilyen vakmerő kalandra vállalkozol! 1080p minőségben készíthetsz vele felvételt, vagy másodpercenként akár 10 fotót. A korábbi modellekhez képest javított Low-Light teljesítménynek és a 25%-kal hosszabb üzemidőnek köszönhetően a kamera is bírni fogja, ameddig te. Biciklizés, túrázás, rafting, bungee jumping, barlangászat, ejtőernyőzés… nem probléma!

 

 

Tristar Raclette RA-2991 elektromos grill


Kellemes társaság, halk zene, egy pohár fröccs az asztalon, a grillen készülő húsok és zöldségek ínycsiklandó illata; nem hangzik rosszul, ugye? A Tristar 800 wattos elektromos raklett sütőjével könnyen és gyorsan állíthatsz össze fenséges vacsorát a barátaidnak. Attól nem kell félned, hogy a sütő mellett állva töltöd majd az estédet, hiszen ezzel a 6 személyes grillezővel pillanatok alatt csillapíthatod mindenki éhségét.



Celestron UpcloseG2 7x35 távcső


Ha túrázni vagy madárlesre mész, magad is tapasztalni fogod, mennyivel feldobja a kirándulást, ha kéznél van ez a vízálló, hétszeres nagyítású távcső. Nem kell többé attól félned, hogy a természetben töltött időd alatt csak az égen elsuhanó madarakat vagy kilométeres távolságban legelő szarvasokat látsz! Ezzel a társsal biztonságos távolságból figyelheted a vadvilágot és a természetben töltött minden percet maximálisan kiélvezhetsz.

 

Olympus E-PM2 fényképezőgép, 16.1MP


Mit érne a nyaralás, ha utólag ne tudnánk az élményeket egy közös fényképnézegetés során újra felidézni? Ez az Olympus tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgép garancia arra, hogy a képeken az eredeti hangulat fog visszaköszönni. Az E-PM2 16.1 megapixeles érzékelőjével, FullHD videófelvevőjével és a csomagban érkező 14-42 mm-es M. Zuiko Digital objektívvel elérhető áron ötvözi a kompakt gépek méretét a tükörreflexes gépek képminőségével.

 

Stanley MaxLife Tripod 0-95-112 zseblámpa állvánnyal


Ha próbáltál már éjszaka kereket cserélni vagy sátrat állítani, akkor igazán értékelni fogod ezt a kis zseblámpát. 90 fokban elfordítható fej, 30 lumen fényerősség, de ami a legjobb, hogy a borításba rejtett állvánnyal bármikor stabil fényforrássá alakítható.

 

 

 

Celestron AstroMaster 130 EQ csillagászati távcső


A Celestron földi és égi megfigyelésre egyaránt alkalmas távcsövét akár a hátsó udvarból is használhatod, de képességeit igazán a sötét ég alatt mutatja meg. Figyelj meg vele galaxisokat, csillagokat, bolygókat, és utána garantáltan más szemmel fogsz nézni az éjszakai égboltra! A távcső 130 mm átmérőjű és EQ mechanikával felszerelt. Kompakt méretének és könnyű felállíthatóságának hála egyszerűen szállítható, valamint utólag is bővíthető újabb elemekkel, ha rákapnál a csillagászat ízére. Romantikus vagy családi esték kitűnő tartozéka lehet ez a csillagászati távcső, ami nem csak kezdőknek tud újat mutatni.

Az eMAGról


Az eMAG online kereskedelmi vállalatot 12 éve hozták létre. Mára a cég 3 országban van jelen: Romániában 2001 óta, Bulgáriában 2012 szeptemberétől, míg Magyarországon 2013 októbere óta. 2013-ban az eMAG összesen 188 millió euró árbevételt ért el, ezzel pedig a régió legnagyobb online kereskedőjének számít. A vállalat oldalainak látogatottsága 2013-ban 46%-kal nőtt, így tavaly több mint 43 millió látogató 900 milliónál is több oldalt nézett meg, ami 23%-os növekedést jelent.

Az eMAG a magyar piac egyik legmagasabb színvonalú szolgáltatáscsomagjával kínálja 700 márka termékeit a táblagépektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig és más elektronikai eszközökig. Az online kereskedő kínálatában idén már megtalálhatóak a szépségápolási és kozmetikai cikkek, a babaápolási termékek, valamint a házikedvenceknek kínált eledelek és kiegészítők is.

www.emag.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL