KÖZÉRZET

Lefogytam, átalakultam és csodásan érzem magam - 5. rész

Szerző:
Szabó Anna
Ez is elérkezett: véget ért a 6 hetes Power Plate átalakulásom, amit a Női Portálnak köszönhetek. Nagyon sajnálom, mert már kezdtem belerázódni az edzésekbe, és már-már az életem részévé vált. Ám az eredmény keményen meglátszik – csodálatosan átalakultam, és nagyon sokat fogytam!

 

Az utolsó edzések alkalmával azt kértem a drága edzőmtől, hogy inkább a fenék és a comb izmait dolgozzuk meg, amihez aztán párosult egy kevéske has- és karizom gyakorlat. Amint a képeken is látszik, nem túl nehéz feladatokat kellett végrehajtanom, csupán fél órát vett el a napomból, de minden alkalommal kellemes fáradtsággal tértem haza!


4,5 kiló és 4 cm mínusz


Nagyon megtetszett ez az edzési módszer, sikerült vele 4,5 kilót leadnom, persze a megfelelő étrend betartása mellett. A hasam olyan feszes, mintha évek óta rendszeresen hasizmoznék. És ha ez nem lenne elég, akkor azt is elmesélem, hogy a combomból sikerült lefaragnom 4 cm-t. Hogy ez miért nagy dolog? Azért, mert bármilyen sportot próbáltam ki idáig, nem volt ilyen látványos az átalakulás.


Nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségem visszatérni és folytatni az edzéseket, hiszen rengeteg csodálatos élménnyel gazdagodtam! Köszönöm szépen Balázsnak, az edzőmnek, hogy mindig odafigyelt rám, na és persze a Női Portálnak, hogy megkaptam ezt a remek lehetőséget, hogy részt vehettem a programban!

Ha Te is kedvet kaptál egy jó kis Power Plate edzéshez, akkor nézd meg itt, melyik stúdió van hozzád a legközelebb.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL