SZÓRAKOZÁS

Nászajándékot válogatott Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

Szerző:
Szabó Anna
Esküvői lázban égnek a Jóban Rosszban színészei: Kondákor Zsófi és Kembe Sorel lelkesen válogatott a nászajándékok között. A párnak nem egyedül kellett kiigazodnia a konyhai eszközök, albumok és lakberendezési tárgyak dzsungelében: a MOM Park stylistjának segítségével választották ki a tökéletes meglepetést barátaik esküvőjére.

 

Klasszikus daraboktól a legmodernebb lakásdíszekig, ma már ajándékok sokaságából válogathat a násznép, csak győzzön kiigazodni a kínálatban. Kondákor Zsófit és Kembe Sorelt is elkapta az esküvői láz, bár a színészek egyelőre nem saját menyegzőjüket szervezik. Mindketten azt mondják, az ő kapcsolatok már így is elég szoros, és ha egyszer össze is házasodnak, nem tervezgetik majd hosszú időn keresztül.

Ha Sorel megkéri a kezem, gondolkodás nélkül hozzámegyek” – kezdte Zsófi. „Valószínűleg hirtelen elhatározás lesz, és nagyon szűk körben egy tengerparton ejtjük majd meg a ceremóniát. Bár, azt se bánnám, ha egy klasszikus, nagycsaládos, vidéki lagzin mondanánk ki az igent. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok” – mondta el a TV2 sikersorozatának sztárja.

Sorel is hasonlóan gondolkodik, a vásárlás kérdéséhez pedig tipikus férfi mentalitással áll: ha teheti, nem vesz részt benne, ha pedig muszáj, célirányosan tervezi meg a folyamatot. Most azonban ő is kivette a részét a válogatásból, közben pedig azt is elárulta, ha főszereplő még nem is, vőfély már volt esküvőn.

Nem szeretek csak úgy nézelődni, inkább kitalálom még elindulás előtt, hogy mit is akarok venni. Most azonban kicsit tanácstalanok voltunk, ezért is örültem, hogy Oláh Dóra, a MOM Park stylistja segített nekünk kiválasztani a megfelelő nászajándékot. Az esküvői ceremóniák kapcsán az egyik legviccesebb emlékem az, amikor az egy kedves barátom lagziján én voltam a vőfély. Ez a szerep már önmagában kihívás volt, de még néhány váratlan helyzetet is meg kellett oldani. A pap ugyanis elbóbiskolt az Ave Maria közben, majd az anyakönyvezetővel is kisebb afférba keveredtem: miközben a mikroportját próbáltam rögzíteni, beejtettem a blúzába, ahonnan igencsak nehézkes volt kihalászni ” – mesélte a Jóban Rosszban színésze.

Zsófiéknak nem volt egyszerű a tökéletes nászajándék kiválasztása, de végül a szakértő segítségével megtalálták az igazit. Azt még nem árulták el, hogy melyik mellett döntöttek, mert majd az esküvő napján szeretnék meglepni házasságra készülő barátaikat. A sztárokhoz hasonlóan bárki igénybe veheti a bevásárlóközpont tanácsadóinak szolgáltatását, mielőtt elveszne az ajándékok sokaságában.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL