MÁGIA

Varázslat rózsaszín gyertyával

Szerző:
Szabó Anna
Fogj egy rózsaszín gyertyát és raktározz el benne energiát az eljövendő varázslataidhoz: képzeld el magad és kedvesedet boldog, szerelmes ölelésben, ennek a képnek az energiáját tedd a gyertyába. Közben mondogasd a varázsigét.

„Mindig szeretni fogjuk egymást, legyen ez így az istennő és az isten akaratából, mindenki javára”


Mikor használd?

Ha problémák adódnak a kapcsolatodban, vagy egyszerűen csak egy kis önbizalomra van szükséged, vedd elő ezt a gyertyát egy péntek reggelen. Kend fel szerelmi olajjal. A szerelmi olaj csak szimbólum, igazából valami kellemes illatú fürdőolaj, növényesszencia is megteszi, amelyről egyből a szerelem jut eszedbe. Tégy a mutatóujjadra is egy kicsit az olajból, és a gyertya közepénél kezdve simíts végig rajta, egészen a kanócig, majd a közepétől lefelé. Gyújtsd meg a gyertyát, és hagyd, hogy végigégjen, kilobbanjon.


Igaz ugyan, hogy a boldog napokon kéne előrelátónak lenni, és feltölteni energiával a gyertyát, de a dolog akkor is működik, ha nem sokkal a varázslat előtt veszed elő. Az a lényeg, hogy amikor feltöltöd, olyan felhőtlen boldogságot tudj magad elé képzelni, ami elég energiát tesz bele.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL