MÁGIA

Így leszel harmóniában önmagaddal - varázs

Szerző:
Szabó Anna
Időtlen idők óta nyugtalan vagy, és úgy érzed, nem vagy egyensúlyban önmagaddal? Nem is gondolnád, milyen egyszerű a megoldás! Végezd el ezt a harmónia varázslatot, és megváltozik a világ.

 

Kellékek

- 1 kerek kő, ami kisebb, mint az öklöd
- kellemes relaxációs zene
- csendes szoba, ahol senki sem zavarhat

A varázslat menete


Helyezkedj el kényelmesen egy csendes, nyugodt helyiségben, tartsd a kezedben a követ, és merülj el a megnyugtató relaxációs zenében. Lélegezz mélyeket, egyenletesen - az orrlyukaidon szívd be a levegőt, és amikor a szádon kifújod, adj ki egyenletes búgó/zümmögő hangot. Minden egyes kilégzésnél a hangod legyen egyre lágyabb, és tartson egyre hosszabb ideig. Koncentrálj erősen arra, hogy minden egyes kilégzésnél belefújod a feszültségedet, és aggódásodat a kezedben lévő kőbe.

Ha úgy érzed, kellőképpen megnyugodtál, tedd a követ a földre és hagyd ott néhány napig. Ahányszor úgy érzed, hogy elfog a nyugtalanság és az aggodalom, pillants rá, és kérd az Univerzumot, hogy a kő szívja magába ismét a feszültségedet. Néhány nap múlva felveheted a követ a földről, hogy később is használhasd – ám az is jó, ha mindig magadnál hordod, hogy elszívhassa belőled a nyugtalanságot.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL