MÁGIA

Sikermágia a jó állásért, az anyagi jólétért

Szerző:
Szabó Anna
Ha a sikerre áhítozol, vagy éppen állást keresel, valamit tenned is kell érte. Ez csak egy egyszerű varázslat, de hidd el, sokat segíthet. Nem hiszed? Járj utána és tégy egy próbát! Annyit megér, nemde?

 

Kellékek

- Zöld gyertya
- Rozmaring illóolaj
- A képzeleted


A varázslat menete


A gyertyát dörzsöld be rozmaringolajjal, és tedd bele egy gyertyatartóba, helyezd az asztalra, és gyújtsd meg. Helyezkedj el kényelmesen a gyertyával szemben, öleld körbe a kezeiddel, és nézz a lángjába.

Képzeld el, hogy állásinterjún vagy, meg is kapod az állást és vele együtt az első fizetésedet. Ha van állásod, mégis több sikerre vágysz, akkor szimbolizáld magadban azt, hogy boldog vagy, és sok-sok pénzt tartasz a kezedben. Mondogasd magadban, hogy megérdemled az állást, a sikert, jól fogod érezni magad a bőrödben, mert azzal foglalkozol, amit szeretsz, és még az anyagi szükségleteidet is fedezheted általa. Mindezt jól ültesd el az elmédben, és higgy benne, hogy valóra válik. Égesd a gyertyát fél órán keresztül, aztán fújd el. A napokban is égesd fél órát, egészen addig, míg el nem fogy.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL