MÁGIA

Védelem negatív energiák ellen

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkinek szüksége van védelemre a negatív energiák ellen. Ezt az óvó intézkedést magad is végrehajthatod rövid kis varázslatunk segítségével. A hozzávalókat még otthoni háztartásodban is megtalálod.

Hozzávalók

1 teáskanál szárított ánizsmag
1 és fél teáskanál szárított szegfűszeg (nem őrölve)
1 apró szárított vörös rózsa szirmai
2 teáskanál szárított rozmaring
6 szárított babérlevél
23 cm x 23 cm nagyságú négyzet alakú fehér pamutdarab
15 cm lila zsinór vagy fonal


Az elkészítés

Keverd össze jól a hozzávalókat, majd tedd őket a fehér pamutdarab közepére. A pamutdarab sarkait emeld fel egyesével, az óramutató járásával megegyező irányban. Amikor mind a négy sarok összeért, négy hajtás ki fog lógni. Az óramutató járásával megegyező irányban ezeknek a hajtásoknak a sarkait is emeld fel, a pamutdarab középpontja fölé.


Vedd a lila zsinórt vagy fonalat, és tekerd vele körbe háromszor a pamutdarabot, közvetlenül a gyógynövényekből kialakult gombóc fölött. Köss rá három csomót, és a végeket hagyd lelógni.


A gyógynövényes zacskó erővel való megtöltése

Ülj le egy csendes helyre, lehetőleg a szabadban, és vedd a zacskót a kezedbe. Zárd a zacskót a kezedbe. Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy fehér fény árad a karjaidból a zacskóba. Érezd azt, hogy biztonságban vagy, vigyáznak rád. Képzeld el, hogy állsz, és körülvesz a fehér fény. Lásd azt, hogy a zacskóból jön a fehér fény.

Hetente egyszer töltsd fel erővel a gyógynövényes zacskót, és minden hónapban készíts új zacskót. Addig használd a zacskót, amíg úgy érzed, hogy szükséged van rá.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL