SZÓRAKOZÁS

4 kötelező selfie a fesztiválokon

Szerző:
Szabó Anna
Ez a nyár sem múlhat el fesztiválok nélkül, a fesztiválok pedig selfie-k nélkül. Összegyűjtöttük azokat a portrékat, amelyeket feltétlenül el kell készítened a fesztivál forgatagában.

 

A világ legvékonyabb és legkönnyebb cserélhető objektíves fényképezőgépét, a Samsung NX minit arra tervezték, hogy tökéletes képet tudj készíteni magadról és barátaidról, akkor, olyan formában, ahogy azt szeretnéd.


Wefie sztárokkal, barátokkal


Legyél Te a fesztiválok középpontja! A tavalyi év legnagyobb fotós őrülete, a selfie, fesztiválokon szinte kötelező. Ennél azonban csak egy dolog lehet izgalmasabb: a wefie, azaz a többszereplős selfie. Pózoljatok közösen egy tökéletes képen, amibe mindenki belefér, és a háttérről még a nagyszínpad előadója sem marad le. Csípd el kedvenc előadódat, s álljatok össze egy közös fotóra. A Samsung NX minivel mindez gyerekjáték lesz, a nagy látószögű objektívének köszönhetően kartávolságból is lehet csoportképet készíteni, a csapat tagjai könnyen beleférnek a képkeretbe.


No make up selfie


Ne aggódj, ha éppen az előző éjszakát még nem sikerült kipihenned: az NX mini éles és tiszta, kiváló minőségű képeket készít, így nem kell aggódnod, hogy előnytelen kép készül rólad. Fotózhatod így magad akár smink nélkül is, a természetesség menő! Mindegy, hogy melyik oldalad előnyösebb - a jobb, vagy a bal - biztosan nem fogsz hibázni. A Beauty Shot, azaz a modellfotó funkció használatával könnyen és gyorsan megszépülhet bárki. Olyan, mintha saját sminkesed lenne: a fényképezőgép. Ne csodálkozz majd, ha a barátaid gyakran kérnek egy közös képet veled, hiszen az elkészült képek garantáltan mindenkinek tetszeni fognak. Nincs több becsukott szem: csak be kell állítanod készüléket és egy kacsintással máris elindíthatod az exponálást. Ha pislogást érzékel, az NX mini 2 másodperc múlva, egyetlen gombnyomás nélkül automatikusan elkészíti a fotót.


Lábfej selfie


Ha igazán trendi akarsz lenni, a fesztiválok porát taposó lábadat sem hagyhatod ki. Csinálj közös lábfej wefie-t barátaiddal, álljatok körbe, az NX mini kihajtható, elforgatható érintőképernyője segít, hogy ne csak a portrékat, a lábfejeket is a lehető legszexibben tudd fotózni. Persze nem árt, ha a fesztivál előtt meglátogatsz egy pedikűröst, aki izgalmasabbnál izgalmasabb összeállításokat kreál a lábfejedre.


Fesztivál-szett selfie

Ha igazi fesztiválozó vagy, akkor szerelésed is meg kell örökítened. Tűzz a hajadba virágokat, fess szívet az arcodra, dobd fel a szerelésed egy színes napszemüveggel s örökítsd meg az utókornak, milyen dögösen ráztad a koncerteken. Vegyél fel egy kicsit merészebb összeállítást és fotózd le magad, hadd essen le az álla az ismerőseidnek. Az NX minivel pillanatok alatt elkészítheted saját kis divat-selfie-det. Otthonülő ismerőseid pedig irigykedve nézhetik, milyen jól nézel ki még porban-sárban is, mivel az NX mini NFC és WiFi csatlakozásra is képes, s a kiválasztott képek pillanatokon belül felkerülhetnek például a Facebookra, Dropbox-ra vagy Flickr-re.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL