DIVAT

Egeret a pólómra!

Szerző:
Szabó Anna
Mickey Egér újra turnézik, Betty Boop nem fér a bőrébe! Bambi is meglehetősen trendinek ígérkezik, Donald kacsa, Rózsaszín párduc és Hello Kitty kíséretében. A klasszikus disney és a különféle rajzfilm figurák divatja egyre nagyobb őrületté válik.
A klasszikus márkajelek, (pl. Coca Cola) és rajzfilmfigurák már évek óta hódítanak a divat világában. Minél inkább eltávolodunk gyermekkorunktól, annál jobban vágyunk az egykori mesehősök nosztalgikus hangulata iránt.


Miki egér legendája

A 78 éves, Walt Disney által eredetileg Mortimer névre keresztelt öreg egérke jócskán átalakult az évek folyamán. 1928-ban, Mickey megjelenésével vette kezdetét az animációs rajzfilmek készítése. Innentől kezdve, nem volt megállás a "Disney-gyárban".

Sorra születtek a sikeresebbnél sikeresebb animációs filmek, melyek hőseit a mai napig nagy becsben tartja a világ.


A Disney divat

A legtrendibb mesehősök immár felkapaszkodtak a kifutóra is, a tervezők pedig egyre ontják az izgalmasnál izgalmasabb darabokat. A sztárok természetesen azonnal rákaptak a kislányos divatra, így Paris Hiltontól Heidi Klum-ig sokan hordanak maguknál valamilyen gyermeki csecsebecsét, vagy viselnek rajzfilmfigurás ruhákat.





Pólók-trikók

A retro vonulat, különösen a nyolcvanas évekre emlékeztető formák, színek és fazonok passzolnak leginkább ezekhez a mintázatokhoz.




Kulcstartók, kiegészítők

Ezeknek a kiegészítőknek senki sem tud ellenállni! Remek ajándék ötlet lehet egy hozzá illő Mikiegeres, vagy Hello Kitty-s sapkával, pólóval.






Táskák

Visszatérnek a gyermekkorunkból jól ismert téglalap alakú műanyag-bőr bevonatú táskák is:


Sapkák




A mindenki által imádott Hello Kitty

Bár nem látszik rajta, de Kitty bizony már túl van a harmincon. A japánban született figura a hatvanas években vált sikeressé. Európában és Amerikában egyaránt nagy népszerűségnek örvend. Október 30-án ünnepli ismét szülinapját a Japán Sanrio cég leghíresebb és talán legcukibb figurája.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL