SZÓRAKOZÁS

Romantikus történet a poklok mélyén

Szerző:
Szabó Anna
Felejthetetlen és érzékletesen megírt utazást ajánlunk a poklok mélyére, Jennifer McVeigh - az 1870-es évek Dél-Afrikájában játszódó - Afrikai akác című regényében. A romantikus, megrázó és tanulságos történet egy elárvult angol úrilányról és kényszerházasságáról szól, s arról a váratlan szerelemről és varázslatos tájról, amely még sokáig ott ragyog a képzeletünkben, miután becsuktuk a könyvet.

 

Jennifer McVeigh 2002-ben évfolyamelsőként szerzett diplomát az Oxford Universityn angol irodalomból. Filmekben, televízióban, rádióban és a könyvkiadásban dolgozott, míg fel nem hagyott mindennel, hogy regényírásba fogjon. Az Afrikai akác az első regénye. 

Jennifer McVeigh: Afrikai akác

135x210 mm, 352 oldal, ára: 3.499,- Ft

Alexandra Kiadó, 2014.

Frances Irvine, a középosztálybeli angol úrilány egyetlen fillér nélkül marad apja hirtelen halála után, és kénytelen választani: vagy rosszindulatú nagynénje házába költözik dadának, vagy elfogadja az ellenszenves fiatal orvos, a Fokföldön dolgozó Edwin Matthews házassági ajánlatát. A kétségbeesett lány végül úgy dönt, férjhez megy, s követi a férfit Dél-Afrikába.


A hajóúton azonban megismerkedik a rendkívül vonzó, ambiciózus William Westbrookkal, s szenvedélyes viszonyba bonyolódik vele. Frances a két egymástól nagyon különböző férfi közt őrlődik; míg Williamet a becsvágy és a pénz utáni vágy hajtja, addig Edwin az eszményeit akarja megvalósítani, s méltóbb körülményeket szeretne kiharcolni a dél-afrikai gyémántbányákban agyongyötört őslakosoknak.
Francesnek döntenie kell. Vajon képes lesz-e a sok hányattatás után meghozni a megfelelő döntést és meglelni a boldogsághoz vezető utat

Olvass bele a könyvbe itt >>> 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL