MÁGIA

A vágy varázsa

Szerző:
Szabó Anna
Ha valamire vagy valakire nagyon vágysz, vagy egyszerűen azt szeretnéd, hogy az előtted álló nap csodálatosan teljen, akkor végezd el ezt a kis varázslatot. Meglátod, életedbe bevonzod mindazt, amire és akire már régen áhítozol, és szép nyári napokat élhetsz meg.

 

Kellékek


- 1 nagyobb tál, mely egy kívánság-kutat fog jelképezni
- rózsaszín rózsaszirmok
- 1 db fehér gyertya
- 1 db rózsaszín gyertya
- 1 db ezüstszínű gyertya
- 1 db világoskék gyertya
- 1 db zöld gyertya
- 1-1 érme (aprópénz)

A varázslat menete

Tedd az asztalra a tálat (jelen esetben egy kutat jelképez), gyújtsd meg a színes gyertyákat, cseppents mindegyik színűből néhány csepp viaszt az aljára, majd állítsd a viaszba a fejér gyertyát. Ez a gyertya ebben az esetben téged szimbolizál. A tálat rakd körbe rózsaszín rózsaszirmokkal, és szépen rendezgesd el a színes gyertyákat a szirmok között.

Helyezkedj el kényelmesen, nézz bele a tálba, amelyben a fehér színű gyertya pislákol, és koncentrálj erősen arra, amit nagyon szeretnél elérni. Tegyél egy érmét a tálba – ez által küldesz jókívánságokat az Univerzumnak is. Ha úgy érzed, kellőképpen magadba szívtad a gyertyák energiáját, oltsd el őket, és fejezd be a szertartást. Ám ez nem jelenti azt, hogy nincs más teendőd a későbbiekben.

Minden reggel, közvetlenül ébredés után gyújtsd meg először a színes gyertyákat, majd a fehéret, és megint csak tegyél a tálba egy érmét (aprópénzt). Néhány percig mélázz el, merülj el a gyertyák lángjában, és gondolj arra, hogy milyen csodálatos, örömteli nap vár rád. Oltsd el a gyertyákat, és kezdj neki a napnak a szokásos módon. Addig ismételd minden reggel a fentieket, ameddig egy nap teljesen le nem égnek a gyertyáid.

Egy idő után sok-sok érme lesz a tál alján, és ha valamikor szükségét érzed egy-egy kívánságod beteljesülésének, bátran vegyél ki egyet, és tedd egy cserép virág földjébe, vagy dobd egy folyóba – így járja körbe az Univerzumot a kívánságod.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL