REJTÉLY-MISZTIKA

Lehet, hogy volt élet a Holdon?

Szerző:
Szabó Anna
Mostanra rengeteg ember meggyőződése, hogy a Marson, a Cydonia zónában igenis romok vannak. Az amerikaiak persze megpróbálták cáfolni a dolgot, de a képek, amiket nyilvánosságra hoztak, csak tovább tüzelték a hívőket, mert szerintük a fotókat manipulálták.

A Holdról nemigen beszélünk mostanában. Pedig ott is készültek olyan felvételek, melyek szerint elképzelhető, hogy létezett rajta valamiféle intelligens élet, egy régvolt civilizáció.


Hold-fényképek

A NASA honlapján rengeteg Hold-fénykép található, abszolút hivatalosak is. Érdemes őket megnézegetni, és elgondolkozni.



Miért rossz a képek minősége?

A kételkedők első kérdése azonban az, hogy vajon miért is olyan rossz felbontásúak ezek a képek, miért nem lehet továbbnagyítani őket? A laikus számára is érdekes, mesterséges eredetűnek tűnő dolgokat ábrázolnak. Vajon a NASA-nál senki nem kíváncsi erre? Senki nem nézné meg közelebbről? Vagy műszakilag tényleg nem lehetséges?


Titok veszi körül?

Ha pedig titkolnivalójuk van, ha tényleg valami régmúlt civilizáció emlékei ezek, csak valamiért nem akarják közölni az emberiséggel, ha szerintük még nem vagyunk elég érettek az igazsághoz, akkor miért rakják fel egyáltalán ezeket a képeket?

A Holdnak nincsen légköre, ha ezek a képek tényleg romokat ábrázolnak, azoknak nagyon-nagyon régieknek kell lenniük, mert folyamatosan meteor-becsapódásoknak vannak kitéve. (A légkör hiánya azt jelenti, hogy az egészen apró, homokszemnyi meteorok is leérkeznek a talajszintig, és kárt tudnak okozni.)


És ezek csak a hatalmas romok, mert a kisebbek természetesen tényleg nem látszódhatnak az űrből készült felvételeken. Egyes tudósok szerint régebben lehetett légköre a Holdnak. Lehet, hogy itt volna az ideje régészeket kiküldeni?


Fotó: aboutfacts.net

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL