SZÓRAKOZÁS

Hátborzongató: Találkozás a blair-i boszorkánnyal - fotókkal

Szerző:
Szabó Anna
Két nő gyanútlanul sátrat vert az erdőben, Bristol mellett. Lola Swan és Kate Channon kialakította saját kempingjét a sűrű erdőségben, annak reményében, hogy eltöltenek egy pihentető éjszakát a csillagok alatt. Ám amint a sötétség rájuk borult, a dolgok egyre rosszabbra fordultak.

 

Egyik pillanatról a másikra recsegni, ropogni kezdtek az ágak, olyan hangja volt, mintha valaki mászkálna a sátor körül ” - mondta Lola. A nők egyre jobban aggódtak, ugyanis az volt az érzésük, hogy valaki figyeli őket, de mikor kinéztek a sátorból, senki sem volt ott. Egyszer csak Kate füttyentett egyet, és rettenetesen megijedt, amikor meghallotta, hogy valaki visszafüttyent neki a sötétből. Egyre inkább úgy tűnt, hogy kempingfelszerelésükből hiányoztak bizonyos tárgyak. Amikor éjfél után hátborzongató még gyermekhangot is hallottak, gyorsan összepakoltak, és félelmükben menekülni kezdtek.

„Éjfél után már annyira ijesztő volt a helyzet, hogy szabályosan bepánikoltunk és azonnal pakolni kezdtünk. Egy dolog zakatolt mindkettőnkben: el innen, minél messzebbre!” - mondta Lola.


Ám itt nem ért véget a kaland, ugyanis fotókat is készítettek a titokzatos erdőségről, és amikor másnap reggel átnézték a képeket, Lola felfedezte, hogy az egyik fotón egy furcsa világító alak látszódott a háttérben. „Hirtelen a földre ejtettem a telefonomat” - mondta. „Egész végig tisztában voltunk vele, hogy valaki figyel minket és ez a kép bizonyítja minden feltevésünket.


A fotón egy fehér ghoul, vagy szellem látható, aki bámulja őket egy fa mögül.

 

Forrás: The Daily Mail

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL