MÁGIA

Javítsd ki a törést a párkapcsolatodban - bűbáj

Szerző:
Szabó Anna
Gyertyamágiával könnyedén kijavíthatunk egy párkapcsolati problémát. Ha veszekedés vagy más gond üti fel a fejét, próbáld ki ezt a varázslatot – hidd el, segít a megoldásban. Kicsit furfangos lesz, de légy türelmes, megéri!

 

Kellékek

• 1 vékony levendula színű gyertya
• 1 fehér gyertya
• Őrölt szárított bazsalikom

A varázslat menete


Amikor ezen a varázslaton dolgozol, koncentrálj arra a problémára, amit meg szeretnél oldani, és arra, hogy mit tennél, ha kapnál egy második esélyt, vagy újra kezdhetnél mindent. Törd ketté a levendulaszínű gyertyát, de ne vágd el a kanócot, így a viasz eltörik, de a kanóc összeköti a két részt. Dörzsöld be egy kis bazsalikommal a gyertyadarabok törési felületét, és rakd össze őket újra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, és csepegtess viaszt a törési pontokra, amíg össze nem tudod illeszteni őket újra.


Állítsd fel a levendulaszínű gyertyát és gyújtsd meg. Hagyd égve egészen addig, amíg a láng elér arra a pontra, ahol a törés volt. Ezen a ponton ülj le, és fókuszálj a lángra. Amikor átér azon a ponton, ahol két törött rész összekapcsolódik, gondold végig, hogyan tudnád a párkapcsolatodat jobbá tenni. Miután átért a láng a törési felületen, csak hagyd kialudni.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL