GYERMEK

Legyen gyerekem vagy ne legyen?

Szerző:
Szabó Anna
Éjjeli hánykolódás az ágyban. Már semmi sem a régi. Valami hiányzik. Valami, ami talán végleg gyógyír lehet a boldogtalanságra.

Úgy érzed most kell eldöntened legyen e gyereked vagy sem. Sikeres vagy a munkádban , szakmailag mindent elértél amit csak lehet. Szerető férjeddel csinos kis házban éltek, erről álmodtál mindig is. Igazából minden meg van ami csak a gyermekáldáshoz kell. Vagy mégsem? Bizonytalan vagy? Félsz a terhességtől? Legbelül nagyon vágysz már a közös gyerekre, de valami mégis visszatart… De mégis mi?

Nem célravezető, sőt visszafelé is elsülhet a dolog, ha egy nő bármiféle félelemtől vezérelve vállalkozik a gyermekszülésre.

1.) Túlságosan meg akarok felelni a barátok és a szülők elvárásainak:


- Sose felejtsd el, ebben a döntésben minden hozzátartozód kívülállónak számít ebben a kérdésben.

- Nem lesznek ott veled a hajnali etetéskor, amikor fáradtan, táskás szemmel felébredsz.

- Az sem kizárt, hogy nem is olyan szeretetteljesen viselkednek majd, ha nem teszel mindenben eleget a gondoskodó anyáról alkotott elképzeléseiknek.


2.) Minden ismerősömnek van már gyereke:
Amikor egyszerre érkezik el egy nő életében a késztetés, hogy utódokat hozzon a világra és az érzelmi törekvés, akkor hatalmas erőkkel kell szembenéznie és megküzdenie mindezzel.

- A természeti ösztönök és törekvések nem uralkodhatnak felettünk. Éppen ez tesz bennünket emberré, hogy tudatában vagyunk ezeknek a természeti törvényeknek.

3.) Menekülés a munka elől… Sikertelenség, kudarc a munkahelyen:
Nagy ok lehet arra, hogy a terhesség számodra menedéket jelentsen. Egy férj és a család automatikusan, megadja számodra a teljes, kiegyensúlyozott élet lehetőségét?


- Ha gyereked születik egy újabb dolgos világba csöppensz.A nap
huszonnégy órájában kell helytállnod.

4.) Meg akarsz szabadulni az aggodalmaktól, kétségektől mindenkorra?
Az öregedéstől való félelem nagy indok lehet a gyerekvállalásra. Maga az érzés, hogy valami kimarad az életedből vagy mert egy gyerek nélkül nem nyered el azt a megbecsülést szüleidtől, férjedtől.

- Bármikor eljöhet később, hogy megbántad a korai gyerekvállalást.

5.) Vágysz egy kis babusgatásra, több odafigyelésre. Szívesen lennél újra gyerek:

- Lehetséges, hogy nem hagytad magad mögött gyerekkorodat.

- Édesanyád által egykoron elkövetett hibákat a tőle kapott szeretettől, rengeteg törődéstől nem vagy képes szétválasztani, akkor bizony még nem készültél fel lélekben az anyaságra.

- Rengeteg mindent kell mérlegelned. Először próbálj meg magad körül rendet teremteni, próbálj a teljes harmóniára törekedni.

- Ne tépd fel folyton a régi sebeket. Ne nézz hátra, csak előre.

- Fel kell nőnöd teljesen.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL