LELKIPATIKA

Előző életek feltárása a szivárvány módszerrel

Szerző:
Szabó Anna
Ezt a lenyűgözően izgalmas módszert kipróbálhatjuk egyedül, és partner segítségével egyaránt. Rendkívül érdekes technika, de hátránya, hogy nem egy inkarnációba visz, hanem több előző élet részleteibe is betekinthetünk.
Ezáltal nem ellenőrizhetőek később az események, hiszen nem egy adott életbe pillantunk bele, hanem egyszerre akár többe is. Ezzel a módszerrel azt sem lehet meghatározni előre, hogy melyik életünkbe szeretnénk visszatérni. Tehát rövid idő alatt több tucat életünkbe is betekinthetünk, az viszont nem valószínű, hogy konkrétan ellenőrizhető részleteket ismerünk majd meg, mert csak rövid felvillanásokat élünk át. Ettől függetlenül könnyen meg lehet, hogy találkozunk olyan emberekkel, akik fontosak most is, és fontosak voltak előző életeinkben is. Arról viszont átfogó képet kapunk ezzel a módszerre, hogy alapjában véve milyen típusú emberek is voltunk. Ha tehát elfogadjuk, hogy egy izgalmas kirándulást teszünk bármely előző életünkben, akkor lássunk hozzá.


Első lépés – Folyamatosan lazuljunk el!

Üljünk le, vagy feküdjünk egy számunkra kényelmes pozícióban, egy olyan helyiségben, ahol kellemes hőmérséklet van, és tudjuk, hogy senki sem zavarhat meg bennünket. Vegyünk mély lélegzetet, és kilégzés közben csukjuk be a szemünket. Minden egyes lélegzetvétellel egyre jobban lazuljunk el. Fordítsunk külön figyelmet minden egyes testrészünkre, és csak akkor haladjunk tovább, ha úgy érezzük, hogy teljesen ellazult állapotba kerültünk. Ez nagyon fontos!


Második lépés – A szivárvány

Ebben a kellemes, ellazult állapotban képzeljük magunkat egy gyönyörű mezőre, ahol a dús fűben sétálgatunk. Az ég ragyogóan kék, csak néhány bárányfelhő úszik rajta. Egyszer csak egy hatalmas szivárvány elé érkezünk, mely friss, tiszta illatű, a színei, pedig ragyogóbbak, mint amit eddig valaha is láttunk.

Gondolatban menjünk közelebb a szivárványhoz, olyan közelre, hogy akár meg is tudjuk érinteni. Lépjünk be, az első szín, amivel találkozunk, a piros.

Vizualizáljuk, hogy körülöttünk minden gyönyörű piros, és akármerre nézünk, pirosat látunk. Egy tiszta, nyugtató és pihentető pirosat….. Itt álljunk meg egy percre, valószínűleg ugyanis itt éljük át az első emlékünket, mely előző életünkből származik. Ha ez így történik, akkor addig időzzünk itt, ameddig jól esik. Ha netán 1 perc alatt nem sikerülne felidézni egyetlen rég múlt emléket sem, akkor haladjunk tovább.

Szép lassan átkerülünk a narancsszínbe, amely még nyugalmasabb és kellemesebb érzést kelt bennünk. Vizualizáljuk most is, hogy teljesen körül vesz bennünket ez a szép szín, és minden tiszta narancsszínű… Megint álljunk meg egy kis időre, és figyeljük, eszünkbe jut-e valamilyen régi élmény. Ha igen, akkor éljük át az eseményeket, ha nem történik egy percig semmi, akkor folytassuk tovább utunkat.

Addig lépkedjünk tovább, amíg meg nem érkezünk a citromsárga színbe. Vizualizáljuk, hogy körülöttünk minden csupa, csupa citromsárga, amely gyönyörű, és nyugalmas. Álljunk meg ismét, és figyeljük a felbukkanó élményeket. Csak ez után folytassuk a gyakorlatot.


Most megérkezünk a zöld színbe. A zöld gyógyító, üdítő szín, ezáltal teljesen feltöltődünk életerővel. Engedjük el magunkat, hadd járja át minden egyes porcikánkat ez a csodálatos szín. Időzzünk egy kicsit, és ha készen állunk, akkor haladjunk tovább.

Néhány lépés után megérkezünk a kék színbe. Vizualizáljuk, hogy teljesen körbe vesz bennünket a tündöklő kékség. Megint álljunk meg egy kis időre itt.

Most pedig lépjünk át a gyógyító energiájú indigószínbe. Mély béke, és elégedettség száll meg bennünket ebben a nagyszerű indigószínben. Ismét álljunk meg egy percre.

Már csak egyetlen szín van hátra: a lila. Egy lépés, két lépés, három lépés, és máris körbefon bennünket a lila szín. Könnyen úgy érezhetjük most, hogy örökre itt tudnánk maradni, és élvezni ezt a simogató lágyságot. Megint tartsunk egy hatvan másodperces szünetet. Ebben a fázisban már valószínűleg több előző életünkbe is bepillanthattunk, de a is elképzelhető, hogy még nem tapasztaltunk semmi ilyesmit.



Harmadik lépés – Egymás után

Elérkezett az idő, hogy magunk mögött hagyjuk a szivárványt, tehát lépjünk ki belőle, és térjünk vissza a dús füvű mezőre. Egy kellemes helyen feküdjünk le, vegyünk mély lélegzetet, és lassan fújjuk ki a levegőt. Válasszunk ki találomra egy számot, és koncentráljunk rá. Észrevehetjük, hogy – miközben erre a számra gondolunk – emlékek idéződnek fel bennünk. Innentől kezdve tetszés szerint irányíthatjuk tovább a gyakorlatot. Ha a szám, amire gondoltunk, egy érdekes életünkbe visz vissza bennünket, akkor töltsünk annyi időt ennek felfedezésével, amennyi jól esik. Oda-vissza mozoghatunk az időben úgy, hogy az eredeti számhoz közel eső számokra gondolunk. Ha úgy érezzük, hogy eleget tapasztaltunk már, akkor térjünk vissza a jelenbe.


Negyedik lépés – Vissza a jelenbe

Lassan áthaladunk téren és időn, egészen addig, amíg vissza nem érkezünk az eredeti környezetbe. Vizualizáljuk a helyiséget, ahol tartózkodunk, képzeljük magunk elé a bútorokat, tudatosítsuk magunkban a külső hangokat, zajokat. Lassan számoljunk el ötig, majd nyissuk ki a szemünket.
A gyakorlat után azt tapasztalhatjuk, hogy frissnek, és élettel telinek érezzük magunkat. Lehet, hogy olyan érzésünk van, mintha kellemesen aludtunk volna. Egy biztos: kitűnően érezzük magunkat.


Folytatjuk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL