DIVAT

Fantasztikus pulcsik

Szerző:
Szabó Anna
Ugyan mi új lehet még? Hiszen ezer éve hordunk pulcsit. Igen ám, de nem ilyeneket. Az idei kínálat ugyanis ötletes és egyedi. Csipkék és szőrmék, egyszerű, de szexi nőies vonalak, bármi, amit csak el tudsz képzelni. És most lássuk a kedvenceinket!
Szőrmés

Luxusnak hat, mégis milyen puha és kényelmes! Valódi szőrme. Egy teljes, földig érő bundát sosem hordanál? Viszont egy keskeny prémcsík a pulóver szegélyén azért még belefér. Olyat válassz, amiről le lehet venni a szőrmét, így két pulcsid lesz egyszerre.



„Kutyasétáltatáshoz”

Muszáj, hogy legyen egy bő, elnyúltnak tűnő, kényelmes pulcsid, hogy legyen mit hordanod a szuper-szűkszárú farmerodhoz, vagy a bőr miniszoknyádhoz. És nem csak hogy kényelmes, hanem jótékonyan el is rejti azt a második adag sütit, amit talán mégse kellett volna befalni. Hordhatod egy kellemes őszi sétára, egy romantikus estére, sőt, akár egy koktélpartira is – attól függ, mit veszel fel hozzá. Persze kutyát is sétáltathatsz benne...



Övvel

Ősszel divat minden, ami övvel van összefogva, legyen az kardigán, kabát, avagy zakó. Szexi kisingre, garbóra fölvéve, vagy akár csak úgy magában, az övvel összefogott kardigánok bárkinek jó alakot kreálnak: kiemelik a derekat és eltakarják a popsit. Igazi városlakó cucc: magadra kaphatod, ha ki kell szállni az autóból, vagy ha át kell szaladni valamiért a másik épületbe.



Hosszú és vékony

Lágy, divatos és rusztikus egyszerre: a hosszú kardigánt fogd össze a kedvenc öveddel. Elegáns leszel, mindegy, hagy farmert vettél fel hozzá, vagy szövetnadrágot.



Kézzel kötött

A sok fakó és egyforma, egyszínű pulóver-kardigán együttest most végre felváltja valami színes és érdekes. A vastagabb és rusztikus darabokat hordhatod jól szabott ruha fölé, vagy farmerral és bakanccsal egyaránt.



Norvégmintás

Olyan, mintha most jöttél volna le a sípályáról: vidám, színes. De nem csak síelés után hordhatod: jól mutat a városban is, hosszú és meleg tweed-szoknyával, farmernacival.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL