LELKIPATIKA

Életed alapja - a Vonzás Törvénye

Szerző:
Szabó Anna
A Vonzás Törvénye kihat mindenre az életben. Minden látható dolognak e Törvény az alapja. Annak, hogy szándékaid szerint éld az életedet, feltétele, hogy ismerd a Vonzás Törvényét, és tudd, hogyan működik. Tulajdonképpen a Törvény ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy azt a boldog életet éld, amiért e Földre születtél.

 

Vonzás Törvénye kimondja: hasonló a hasonlót vonzza. Ezt bizonyítja az, amikor egy nap rosszkedvűen ébredsz, a dolgok pedig egyre rosszabbra és rosszabbra fordulnak, majd a nap végén azt mondod: „fel sem kellett volna kelnem”. Láthatod a Vonzás Törvényének beteljesülését: ha valaki állandóan betegségről beszél, előbb-utóbb meg is betegszik, míg, aki jólétét és boldogulását emlegeti, jólétben részesül. Tudnod kell, hogy semmi sem véletlenül kerül az életedbe. TE vonzod be – mindet, egytől egyig. Nincs kivétel.

Mivel a Vonzás Törvénye mindig minden gondolatodra válaszol, azt mondhatjuk, TE teremted meg a magad valóságát. Minden, amit megtapasztalsz, úgy kerül hozzád, hogy a Vonzás Törvénye válaszol az általad felkínált gondolatokra. Mindegy, hogy visszaemlékezel valamire a múltban, megfigyelsz valamit a jelenben, vagy éppen elképzelsz valamit a jövőben, az a gondolat, amire koncentráltál, egyfajta rezgést kelt benned – amelyre a Vonzás Törvénye azonnal válaszol.



Nem kívánt élmények kellős közepén az emberek gyakran mondják, hogy ők aztán biztos, hogy nem teremtettek ilyesmit maguknak. És bár tudjuk, hogy nem akarattal okozunk magunknak ilyen kellemetlen tapasztalatot, tisztában kell lennünk azzal is, hogy igenis mi magunk okozhattuk azt, ugyanis senkinek nem áll hatalmában hozzánk vonzani bármit is, csak nekünk, magunknak. Azzal, hogy a nem kívánt dologra összpontosítottunk, vagy annak a lényegére, elkövettük azt a hibát, hogy megteremtettük. Mivel nem ismertük az Univerzum Törvényeit, valójában meghívtuk az életünkbe a nem kívánt dolgokat azáltal, hogy figyelmet szenteltünk neki.

Hogy jobban megértsd a Vonzás Törvényét, képzeld el, hogy mágnesként vonzod magadhoz annak a lényegét, amit gondolsz vagy érzel. Így aztán, ha kövérnek érzed magad, nem tudod a karcsúságot bevonzani. Ha szegénynek érzed magad, nem vonzhatsz be gazdagságot, és így tovább. Ellentmondana a Törvénynek.

 


Amire gondolsz, azt hívod be az életedbe


Kivétel nélkül mindent, aminek gondolatot szentelsz, elkezded behívni az életedbe. Amikor egy kis gondolatot adsz valaminek, amire vágysz, a Vonzás Törvénye által ez a gondolat egyre nagyobb és nagyobb lesz, egyre erősebb és erősebb. Amikor valami olyasmit látsz, amit te magad is szeretnél megkapni, megtapasztalni, akkor a neki szentelt figyelmed által behívod azt az életedbe. Azonban ha valami olyat látsz, amit nem akarsz megtapasztalni, ebben az esetben is a neki szentelt figyelmed által hívod az életedbe. Ebben a vonzás-alapú Univerzumban nincs olyasmi, hogy „kizárás”. A dolognak szentelt figyelmed beilleszti azt a rezgésedbe, és ha elég hosszú ideig tartod figyelmedben vagy tudatodban, a Vonzás Törvénye elhozza azt a tapasztalatodba.


Szerencsére ebben a fizikai téridő valóságban a dolgok nem öltenek azonnal testet a tapasztalatodban. Van egy csodálatos közbenső idő aközött, amikor elkezdesz gondolni valamire, és amikor az megjelenik. Ez a közbenső idő nyújt lehetőséget arra, hogy egyre inkább olyan dolgok irányába tereld a gondolataidat, amelyeket valójában szeretnél, hogy megjelenjenek az életedben. Ha továbbra is figyelmet szentelsz neki – akár olyasmiről van szó, amit akarsz, akár olyasmiről, amit nem akarsz – meg fog érkezni az életedbe. Ezek a Törvények, még ha nem is tudsz róla, még ha nem is veszel róluk tudomást, akkor is hatással vannak az élettapasztalatodra. És ahogy tudatosan irányítod a gondolataidat, és azokra a dolgokra összpontosítasz, amelyeket be akarsz vonzani az életedbe, minden területen azokat az életeseményeket kezded majd megkapni, amelyekre vágysz.

Azért vagy itt, hogy megalkosd azt a világot magad körül, amit TE választasz, miközben megengeded, hogy a világ – amilyennek mások látják – szintén létezzen. És míg az ő választásaik semmiféleképpen nem akadályozzák a te választásaidat, a választásaikra irányuló figyelmed hatással van a rezgésedre, és ezáltal a saját vonzási pontodra is.


 

A gondolatok mágneses erővel bírnak


Mindig annak a lényegét fogod megkapni, amire gondolsz, legyen az olyasmi, amit akarsz, vagy olyasmi, amit nem akarsz. Ez elsőre nyugtalanítónak tűnhet. Amint azonban megérted a Törvény lényegét, és figyelmet kezdesz szentelni annak, hogy mire figyelsz, visszaszerzed az irányítást saját életed felett. És végül újra emlékezni fogsz arra, hogy nincs semmi olyan, amit kívánsz, és ne tudnád megvalósítani, és nincs semmi olyan, amit nem akarsz, és ne tudnád elengedni. Elkezded észrevenni, hogy gondolataidra serkentő hatással lehetnek azok a dolgok, amiket olvasol, a tévében nézel, amiről hallasz, vagy valaki más életében megfigyelsz. És amint meglátod, milyen hatása van a Vonzás Törvényének ezekre a gondolatokra, melyek kezdetben kicsik, majd egyre nagyobbra és erősebbre nőnek, ahogy figyelmet szentelsz neki, arra fogsz vágyni, hogy azokra a dolgokra irányítsd a gondolataidat, amelyeket meg akarsz tapasztalni. Mert bármin is elmélkedsz, bármi legyen is a gondolat felidézésének forrása, ahogy azon a gondolaton tűnődsz, a Vonzás Törvénye működésbe lendül, és olyan további gondolatokat, beszélgetéseket és tapasztalatokat nyújt számodra, melyek ahhoz hasonló természetűek.


Akár a múltra emlékszel vissza, akár a jelent figyeled meg, akár a jövőt képzeled magad elé, éppen most teszed ezt, és bármire is összpontosítasz, az rezgést kelt, melyre a Vonzás Törvénye válaszol. Minél hosszabban koncentrálsz valamire, az annál erőteljesebbé válik, és minél erősebb a vonzási pontod hozzá, annál nyilvánvalóbban fog megjelenni a tapasztalatodban. Akár olyan dolgokra összpontosítasz, amiket akarsz, akár olyanokra, amiket nem akarsz, gondolataid bizonyítékai folyamatosan áramlanak feléd.


Benső Éned az érzelmeiden keresztül szól hozzád


Tudnod kell, hogy sokkal több vagy annál, mint amit ebben a fizikai testben látsz. Miközben kétségtelenül csodálatos fizikai teremtő vagy, ezzel egyidejűleg egy másik dimenzióban is létezel. Van egy részed, egy Nem-Fizikai részed – melyet Benső Énnek nevezünk -, amely éppen most létezik, mialatt itt vagy a fizikai testben. Érzelmeid a fizikai jelei a Benső Éneddel való viszonyodnak. Más szóval, ha egy bizonyos témára összpontosítasz, és van egy saját perspektívád és véleményed róla, Benső Éned szintén arra összpontosít, és van saját nézőpontja, véleménye róla. E két vélemény egybehangzóságát vagy épp össze nem illését jelzik azok az érzelmek, amelyeket ekkor érzel. Például, történt valami, ami után a pillanatnyi véleményed magadról az, hogy jobban kellett volna csinálni, hogy nem vagy elég talpraesett, vagy, hogy méltatlan vagy. Mivel Benső Éned pillanatnyi véleménye az, hogy jól csináltad a dolgokat, hogy ügyes vagy és értékes, egyértelmű véleménykülönbség áll fent, és ezt a különbséget negatív érzelem formájában érzed.

Benső Éned, avagy a Forrásenergia mindig olyan nézőpontot kínál, mely a legnagyobb előnyödre szolgál, és amikor saját perspektívád összeillik vele, pozitív vonzás keletkezik. Más szóval, minél jobban érzed magad, annál jobb a vonzási pontod, és annál jobb dolgok történnek veled. E nagyszerű Útmutató, mely mindig a rendelkezésedre áll, a saját nézőpontod és Benső Éned perspektívájának rezgéseit összehangolva működik. Mivel a Vonzás Törvénye mindig válaszol és mindig hat, bármilyen rezgést bocsátasz is ki, szerfelett hasznos, ha megérted, hogy érzelmeid tudomásodra hozza, hogy éppen valami olyasmit teremtesz, amit akarsz, vagy olyasmit, amit nem. De a gondolatok ellenőrzése nehéz dolog, mert olyan sok mindenre gondolhatsz, ráadásul a Vonzás Törvénye folyamatosan még többet hoz belőlük. Ahelyett, hogy ellenőriznéd a gondolataidat, egyszerűen figyelj oda arra, hogyan érzel. Mert ha olyan gondolatot választanál, amely nincs összhangban azzal, ahogyan azt a széles látókörű, idősebb, bölcsebb, szerető Benső Éned látja, érezni fogod a disszonanciát, és könnyen átirányíthatod a gondolataidat másra, ami jobb érzést kelt, tehát jobban kedvez neked. Amikor olyasmi irányába küldesz gondolatot, amit akarsz, pozitív érzéseid lesznek. Amikor azonban olyasmi irányába küldöd a gondolatot, amit nem akarsz, negatív érzéseid keletkeznek. Így tehát pusztán azzal, hogy odafigyelsz arra, ahogyan érzel, mindig tudni fogod, hogy hatalmas magnetikus Lényed mely irányból vonzza be azt, amire gondolsz, bármi is legyen az.

 

Az Érzelmi Útmutató Rendszer mindenhol jelen van


Óriási előnyt jelent számodra a csodálatos Érzelmi Útmutató Rendszered, hiszen a Vonzás Törvénye mindig működik, akár tudatában vagy, akár nem. Így aztán, ha bármikor olyasmire gondolsz, amit nem akarsz, de összpontosítasz a gondolatára, a Törvény szerint egyre többet és többet vonzol belőle magadhoz, amíg végül ennek a gondolatnak megfelelő eseményeket, és körülményeket fogsz megtapasztalni. Azonban, ha tudatában vagy Érzelmi Útmutató Rendszerednek, és fogékony vagy saját érzéseidre, még korai kialakulatlan stádiumban észreveheted, hogy valami olyasmire koncentráltál, amit nem akarsz, és könnyedén átválthatsz olyan gondolatra, amit viszont akarsz. Ha nem vagy fogékony érzéseidre, nem fogod tudatosan észlelni, hogy olyasmi felé kalandoznak gondolataid, amit nem akarsz, és kétségtelenül be fogsz vonzani valami hatalmas és erőteljes nem kívánt eseményt, amellyel később sokkal nehezebb dolgod lesz.

Amikor lelkesedéssel tölt el a gondolat, ami eszedbe jut, azt jelenti, hogy Benső Éned harmonikusan rezonál a gondolatra, és pozitív érzésed jelzi, hogy gondolatod rezgése pillanatnyilag megegyezik Benső Éned rezgésével. Valójában ez az inspiráció: amikor az adott pillanatban együtt rezegsz Benső Éned tágabb perspektívájával, és az összehangolódásnak hála, tiszta összeköttetésben vagy Benső Éneddel, azaz Útmutatást kaptál.


Gyorsabban szeretném!


Amikor valami olyasmire összpontosítasz, amire vágysz, akkor a Vonzás Törvénye által egyre több gondolatod támad, ami vágyad tárgyáról szól, és annál erősebb pozitív érzés lesz úrrá rajtad. Valaminek a megteremtését felgyorsíthatod pusztán azáltal, hogy több figyelmet szentelsz neki – a többit elvégzi a Vonzás Törvénye, és elhozza neked a gondolat lényegét. 

Az akarat vagy a vágy: figyelmed összpontosítása vagy gondolat küldése egy bizonyos téma irányába, miközben pozitív érzelmet tapasztalsz meg. Ha figyelmet szentelsz egy témának, és eközben csakis pozitív érzelmeid vannak, akkor nagyon hamar meg fog jelenni az életedben. Néha hallod amint környezeted az „akarom” vagy „vágyom rá” kifejezéseket használják, ám ezzel egyidejűleg kétséget és félelmet éreznek, hogy vágyuk nem teljesülhet. Tudnod kell, hogy lehetetlen tisztán vágyakozni valamire, miközben negatív érzelmeket érzel. A tiszta vágyat ugyanis mindig pozitív érzelem kíséri!!!



Gyakran azzal érvelnek az emberek, hogy valamit ’”akarni” magában foglal egyfajta hiányérzetet, és ellentmond saját jelentésének. És ez így is van! Ám a probléma nem magával a szóval vagy a címkével van, hanem azzal az érzelmi állapottal, amely a szó használata közben kifejezésre jut. A legfontosabb, amit meg kell értened az, hogy pillanatnyi mentális Létállapotod vagy hozzáállásod az a kiindulási pont, ahonnan még többet fogsz bevonzani. Tehát a hatalmas és következetes Vonzás Törvénye mindenre válaszol ebben a vibráló Univerzumban – összehozva a hasonló rezgésű embereket, összehozva a hasonló rezgésű szituációkat, összehozva a hasonló rezgésű gondolatokat.

 

Esther és Jerry Hicks
A Vonzás Törvénye
(Mandala-Veda Könyvkiadó)


Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két olyan kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták. Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is - erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a teremtéshez, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum legfontosabb törvényének leírását találod meg itt, mely valójában az egyetlen, amit igazán ismerned kell, hanem az élet mechanikájának könnyen érthető magyarázatát is.

Ezeken az oldalakon megtudhatod, hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt vagy nem kívánt dolog az Univerzum leghatalmasabb Törvénye, a Vonzás Törvénye által, ami kimondja: hasonló a hasonlót vonzza. Megismered a mindenhol jelenlévő Törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulod, hogyan működtesd őket úgy, hogy hasznodra váljanak. Valahol a tudatod legmélyén, elméd egy fontos területén elültetted a vágyat arra, hogy megkapd ezt az üzenetet, máskülönben ez a könyv soha nem talált volna utat hozzád. Éppen most alkotod meg pontosan azt, aminek megteremtését elhatároztad: nagy változást hozni az életedbe.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL