LELKIPATIKA

Az óraketyegés módszere

Szerző:
Szabó Anna
Előző életekbe való visszatéréshez nagy segítséget nyújthatnak az órák, vagy az órák képe. Szüntelen ketyegése eszünkbe juttathatja az idő múlását. Sokak ezt a módszert találták a legegyszerűbbnek a régi emlékek felidézésére.
Az óraketyegés módszerének alkalmazására két lehetőség van.


1. Az egyik lehetőség:

Első lépés – Lazuljunk!

Helyezkedjünk el kényelmesen egy ketyegő óra közelében, és próbáljunk teljesen ellazulni.


Második lépés – Gondoljunk egy korábbi eseményre!

Idézzünk fel egy olyan emléket, amelyben nagy szerepe volt egy órának. Ez lehet, pl. egy olyan esemény, amikor vártuk a munkaidő leteltét, és közben állandóan az órát figyeltük. Vagy amikor lefeküdtünk aludni, és beállítottuk az ébresztőórát, hogy másnap időben fel tudjunk kelni.

Harmadik lépés – Vissza az előző életünkbe!

Ha sikerült kellőképpen felidéznünk az emlékképet, amely az órákkal kapcsolatos, lélegezzünk mélyeket, és engedjük, hogy visszatérjünk az időben egy olyan élményhez, amelyhez egyenesen kapcsolódik az óra ketyegése. Ha megérkeztünk ide, akkor elkezdhetjük feltárni az adott előző életünk emlékeit.


Negyedik lépés – Vissza a jelenbe!

Ha úgy érezzük, hogy elegendő információhoz jutottunk előző életünket illetően, akkor vegyünk néhány mély lélegzetek, számoljunk magunkban ötig, majd nyissuk ki a szemünket.


2. A másik lehetőség:

Első lépés – Figyeljük az óra számlapját!

Helyezkedjünk el kényelmesen egy faliórával szemben úgy, hogy az óra számlapja pont szemmagasságban legyen. Kezdjük el nézni a számlapot, és nézzük mereven kb. 5 percig.

Második lépés- Vizualizáljuk az órát csukott szemmel!

Csukjuk be a szemünket, és próbáljuk meg pontosan felidézni magunkban az óra képét. Először a számlapot vizualizáljuk egészen addig, míg sikerül teljesen megjelenítenünk az órát magunk előtt.


Harmadik lépés – Le a mutatókkal!

Most gondolatban vegyük le az óra számlapjáról a kismutatót, és egy darabig nézzük így az órát. Majd távolítsuk el a nagymutatós is, és figyeljük meg a két mutató nélkül is a számlapot.

Negyedik lépés – Le a számokkal!

Ha már nincs az órán mutató, akkor szép lassan vegyük le a számokat is. Tetszés szerint kezdhetjük az egyessel, és így haladhatunk az óramutató járásának megfelelően, de levehetjük először a tizenkettest, ebben az esetben visszafelé haladva. Ha ez meg van, akkor minden egyéb jelzést távolítsunk el az óráról (pl. márkajelzés). Majd engedjük, hogy gondolatunkban folyamatosan eltűnjön az üres számlap képe is.

Ötödik lépés – Vissza az előző életünkbe!

Ha eltűnt az óra képe, akkor vegyünk néhány mély lélegzetet, majd engedjük magunkat visszatérni valamelyik inkarnációnkba. Ez azonban csak akkor történik meg, ha békés és nyugodt lelkiállapotot sikerül elérnünk.

Hatodik lépés – Vissza a jelenbe!

Ha már elég információhoz jutottunk, akkor lélegezzünk mélyeket, és nyissuk ki a szemünket.


Gyakorlás

Megeshet, hogy az első kísérlet sikertelen lesz, és ez annak tudható be, hogy valószínűleg nem lazultunk el kellőképpen. Rendszeres gyakorlással azonban egyre jobban el tudjuk majd engedni magunkat, és képesek leszünk elérni azt a nyugodt állapotot, amelyben gyerekjáték lesz már a gyakorlat sikeres elvégzése. Így természetesen sokkal könnyebben felszínre hozhatjuk az előző életek emlékeit, és ha már egyszer visszatértünk az előző inkarnációnkba, akkor később bármikor visszajuthatunk oda.

Folytatjuk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL