SZÁMMISZTIKA

A sors száma

Szerző:
Szabó Anna
Ha a cikksorozatunk első részében leírtaknak megfelelően kiszámoltad a sorsszámodat, akkor végigolvashatod, hogy mi jellemez a számod alapján. Most az 5 és a 6 sorsszámokkal foglalkozunk bővebben.
Az 5-ös sorsszám

A sokoldalú 5-ös sorsszámú emberek általában számos tehetséggel és képességgel születnek. Mások sokszor ámulatba esnek azon, hogy az 5-ös sorsszámmal rendelkezők milyen jól teljesítenek az élet minden területén. A rugalmasság és a változás ezen nagymesterei nagyszerű újítók és feltalálók. Gyors felfogásuk és bájuk gyakran nagyon népszerűvé teszi őket.

Az 5-ös sorsszámmal rendelkezők nagyszerű marketinges és reklámszakemberek, valamint ingatlan- és utazási ügynökök. Természetes, velük született képességük van arra, hogy még az eszkimóknak is eladják a jeget. A lassú ütemű állásban rekedt 5-ös sorsszámú ember, aki nem tudja kihasználni hihetetlen meggyőző tehetségét, általában nagyon boldogtalan.

Ezek az okos és jó megfigyelő képességekkel rendelkező emberek szintén nagyszerű nevettetők, komikusok és előadóművészek lehetnek. Mivel kalandos szelleműek és szeretnek kockázatot vállalni, az 5-ös sorsszámúak mindig szabadúszókként vagy cégtulajdonosként teljesítenek a legjobban.

Néha ezek az intelligens emberek olyan könnyen elunják a dolgokat, hogy nagyon nehéz számukra ugyanazt a karriert vagy foglalkozást űzni túl sokáig. Az 5-ös sorsszámmal rendelkezők akkor lesznek sikeresek, ha megtanulják, hogyan folytassanak és fejezzenek be egy dolgot, mielőtt belevágnak a következőbe. Emellett ellen kell állniuk a kísértésnek, hogy túl könnyedek legyenek, mert így mások nem veszik őket komolyan.


A 6-os sorsszám

A 6-os sorsszámmal rendelkezők született diplomaták, akik mindenféle diszharmonikus szituációban vissza tudják állítani az egyensúlyt. Sokan közülük természetes gyógyítók, akik kitűnő orvosok, ápolók, pszichológusok, tanácsadók vagy gyermekgondozók lehetnek, vagy bármi olyan foglalkozásban nagyszerűek lehetnek, amelyben az idősekről, a betegekről vagy a szegényekről kell gondoskodni.

Ezeknek a kivételes embereknek velük született képességük van ahhoz, hogy jókedvre derítsenek másokat, különösen nehéz időkben. Egyesek ezt mások gondozásával érik el, mások pedig a művészet, a zene vagy az írás segítségével. Akár tudatában vannak ennek, akár nem, de az a sorsuk, hogy a törött szívekben újraélesszék a hitet.

A 6-os sorsszámmal rendelkezők nagyon fontosnak tartják a családot és a gyerekeket, és sokan közülük úgy érzik, nem érték el életcéljukat, ha nem alapíthattak családot. Ha 6-os sorsszámú vagy, akkor sokat tudsz adni a világnak a gyakran alábecsült szülői gondoskodás segítségével. Egyik másik sorsszámú ember sem érti ennyire jól a gyermekek gondolatait.
A 6-os sorsszámúak úgy gátolhatják magukat a siker elérésében, ha túl sokat követelnek maguktól. Sokuknak rossz gyermekkoruk volt, és emiatt nagyon szigorúak magukkal, és mindig úgy érzik, hogy semmihez sem elég jók. A 6-os sorsszámmal rendelkezők akkor lesznek sikeresek, ha megtanulnak magukkal is olyan szeretőek, gondoskodók és tiszteletteljesek lenni, mint másokkal.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL