SZÉPSÉG

Csóktorna a kívánatos ajkakért

Szerző:
Szabó Anna
Hogyan tehetjük kívánatossá, széppé ajkunkat? Ez a kérdés természetesen nők ezreit izgatja. Nekik szeretnénk most segíteni, hogy megismerjék végre a nagy titkot…

A napot reggeli tornával, a száj ápolását pedig szájtornával kezdjük

A száj körkörös izmát, az alsó, felső háromszög- és négyszögizmot, valamint a trombitásizmost mozgatjuk meg, hiszen ezek vannak közvetlen kapcsolatban az ajkakkal. A rendszeres tornával gyorsítjuk a vérkeringést, és késleltetjük a száj körüli ráncok kialakulását.


Felfrissíthetjük ajkunkat masszázzsal is

Frottírral vagy durva kiskendővel pár perces frissítő masszázst végezhetünk. Ez vérbőséget okoz, növeli az izmok tónusát, és feszesebbé teszi a száj bőrét.


Fontos a rendszeres krémezés

Mégpedig azért, hogy mindig elegendő vitamint kapjon az ajkak bőre, és hogy pótoljuk annak nedvességtartalmát. Testápolót ne használjunk erre a célra, mert esetleg érzékenyen reagál rá a bőr!



Éjszaka is védjük az ajkak bőrét!

Erre a célra a legmegfelelőbb a szőlőzsír, amely az ajkakon megolvadva állandó védőréteget képez. Ennek használata hideg szélben nappal is jótékony hatású.


Most pedig következhet az immár viruló és csókos ajkak sminkelése

1. A száj vonalát követve vigyük fel a kontúrt.
2. Ez után púderrel finoman simítsuk át, mert ez tartósítja a sminket.
3. A rúzs mindig legyen egy fokkal világosabb, mint a kontúrceruza, mivel így tudjuk szépen megformálni az ajkat.
4. A kicsúszott rúzsozást kiigazíthatjuk egy fültisztító pálcikával, utána a fölösleges rúzsmennyiséget egy papír zsebkendővel felitathatjuk.


Most már nincs más dolgunk, mint elégedetten belemosolyogni a tükörbe, és jó közérzettel belevetni magunkat a napi problémák megoldásába.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL